A pekingi palotakutya mennyire okoz allergiát?
Figyelt kérdés
A menhelyen van egy nagyon rossz sorsú palotakutya és szeretném hazahozni,viszont én eléggé allergiás vagyok a kutyaszőrre.Most van egy (tk-s) bolognesem és neki egyáltalán nem hullik a szőre.2013. szept. 12. 15:09
1/3 anonim válasza:
a bichonok hipoallergének , a palotakutyának meg hullik a szőre mint az állat!!
szóval írtad is,hogy eléggé allergiás vagy,akkor nem javaslom,hogy elhozd.
2/3 anonim válasza:
A pekingi tudtommal nem tartozik a "hipoallergén" kutyák sorába. Ettől függetlenül szerintem beszéld meg a menhellyel, hogy találkozzatok valami kutyaszőrmentes területen a kutyával, és nézd meg, hogy reagálsz rá.
3/3 sippara válasza:
Az a helyzet, hogy ha van egy bolognesed és nincsenek tüneteid, akkor nem vagy allergiás - ugyanis neki is hullik a szőre ugyanúgy, mint bármelyik másik kutyának, csak a NAGY RÉSZE a bundájában ragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!