Illik egy német juhász kutyához az a név, hogy Bekcham?
Figyelt kérdés
ugyanis nagyon megtetszett és már a kutyus is hamarosan érkezik szóval már gondolkozom a neveken! köszönöm előre is!2013. szept. 11. 23:22
1/5 anonim válasza:
Nem Beckham? Bár mindegy, mert nekem egyik sem tetszik, én biztos nem nevezném így a kutyát. De neked kell eldöntened, én sem kértem ki senki véleményét, amikor nevet adtam az enyémnek (szintén nj).
3/5 anonim válasza:
Német juhászhoz nem. Beckham angol.
4/5 anonim válasza:
Lord, Rex, Hektor, Oszkár, Néró, Magnusz, Asztor, Argosz, Brutusz, Lex, Ronny.
Szerintem ezek elég "elegánsak" akkor is, ha már felnő a kutya. Én Bekcham-nek nem hívnám, de ízlés dolga. Csak azt gondold meg, hogy élete végéig (akár 15 év) viselnie kell.
5/5 zsuzsabazsa válasza:
Keresd meg a Német férfi neveket és válassz azok közül.
ha már, egyszer Német juhászról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!