Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora kutyaház kellene egy...

Nikikee457 kérdése:

Mekkora kutyaház kellene egy pitbullnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

pár nap múlva kapok egy felnőtt pitbull szukát. Csak pár hónapja ismerem ezt a kutyát, gazdája alig törődik vele, fiúm elintézi hogy enyém legyen. Nagyon barátságos kutya, csak 2 legfeljebb 4 éves lehet. Szeretnénk neki házat építeni, tudjuk miből, de nem tudjuk mekkora kellene neki. a válaszaitokat előre is köszönöm.

Nagyon fontos lenne.

2013. szept. 11. 22:09
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
62%
Az én kutyám is kint van!2,5 éves és jól érzi magát a hatalmas ketben.Nyáron,ősszel ha esősebb hidegebb az idő bejön a lakásba,télen is éjszakára beviszem,de alapvetően kint éli a nappalokat és boldog egészséges kutya!Szobatiszta viszont,így este 6 körül beviszem reggel 8ig alszik mint a bunda,felkel akkor kimegy,és kint jól elvan!
2013. szept. 13. 11:46
 22/31 anonim ***** válasza:
60%

Nincs beszorítva a lakásba lehet most sokan felhördülnek de ő döntött úgy hogy be szeretne jönni, ha meg ki akar menni kimegy. Döbbenet mi?

Szörnyü hogy jobban szeret velünk lenni a lakásban mint egyedűl kinn.

Csóri beszabályozott kutya, egy rettenet az élete.

2013. szept. 13. 12:40
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

Jó élete lehet mikor nem vagytok otthon Ő egyedül ahelyett,hogy kint szaladgálna,látna mi van kint bent ül a lakásban.Megértem ha panelról van szó ott ez van de ha már valaki magánházban él miért nem használhatja ki a kutya a lehetőséget.Nálunk is be akarnak jönni de nem jönnek.Nem az van amit a kutya akar:))Neki kint a helye azért van háza nagy udvara,ott játszon ,"őrizze a házat" :)

De az is baromság aki télen estére be engedi majd nappalra kibass.a az udvarra.Mert van ilyen jól átmelegszik aztán kifele.

2013. szept. 13. 13:41
 24/31 sippara ***** válasza:
78%

"Nem elég,hogy a panelban be van szorulva a kutya a 4 fal közé még a magánházba is "börtönben " kell élnie?Miért nem lehet szabad szaladgálhatna ,láthatna és nem bent.Vagy minden nap kivisztek az udvarra pisiltetni játszani vele aztán irány vissza a ház?"

Az a leggyönyörűbb az egészben, hogy át sem fut az agyadon a napi több rendszeres séta ötlete, pedig ez lenne a normális - ugyanis a kutya senem "játszik", senem "nézelődik" az udvaron egyedül, egész egyszerűen csak k*rvára unatkozik.

2013. szept. 13. 14:32
 25/31 anonim ***** válasza:
76%
Sippara hagyd a csudába, úgy sem érti. Neki a kutya nem társ, csak riasztó. Én már direkt nem is válaszoltam, úgysem értené. Ahogy azt sem hogy a kutya normál lemozgatás mellett, ha elég ingert kap nem fog otthon futkosni, önmagába játszani meg pláne nem fog.
2013. szept. 13. 14:54
 26/31 anonim ***** válasza:
Ezek ostobák,sippara én már a második oldal óta nem írok,mert a h.lyeség ellen nincs mit tenni.
2013. szept. 14. 09:38
 27/31 anonim ***** válasza:

Szerintem is a kutya ki való főleg ha magánház van:)Én se láttam még olyat,hogy magánházban bent élnek a kutyák mikor sokan azért költöznek el a panelból,hogy a kutyák szabadok lehessen a szobák falaitól.

Felénk mindenki kint tartja a kutyákat van aki láncon,van aki kennelben vagy szabadon rohangálnak.

Nyilván kistestű kutyát nem jó kint tartani főleg télen de sok szomszéd pincsit tart 3-4 -et és kint élnek .

DE kinek mi a jó.

Olyat láttam,hogy mikor hideg van beviszik de mikor nyár van miért is nem lehetne kint?:)Az az Ő kis birodalma azt csinál amit akar nem kell mindig pisi kakikálni kivinni nem függ tőlünk.

2013. szept. 14. 14:31
 28/31 anonim ***** válasza:

DE rossz dolguk lehet aki itteni kutyáknak :))

www.facebook.com/photo.php?fbid=4650870050321&set=a.4650869330303.1073741840.1850361613&type=3&theater

2013. szept. 14. 14:33
 29/31 sippara ***** válasza:

Áhh, hülye vagyok, de nem bírom ki :D

A kutyát nem "pisi kakikálni" hordjuk ki, hanem SÉTÁLNI, új INGEREKKEL, más KUTYÁKKAL, új HELYZETEKKEL, új EMBEREKKEL találkozni, hogy szerencsétlen állat ne úgy élje le az életét, mint egy halálsoron lévő elítélt.

2013. szept. 14. 14:34
 30/31 anonim ***** válasza:
És az udvar neki tabu?Mert,hogy kiviszed az utcára a többi kutyákhoz... de mikor lehet, egyáltalán az udvaron?Vagy ott utál lenni, és ahogy hazaértek iszkolás be a 4 fal közé?:)
2013. szept. 14. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!