Dorina90 kérdése:
A német spicc kutyám már 7 éves. Kb. mennyi ideig fog élni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 21:18
11/13 anonim válasza:
Az én kutyám fajkutya 14 éves és olyan mintha még 4-5 éves lenne :)
12/13 anonim válasza:
Az enyém alig 14 év után tegnap délelőtt itt hagyott minket😭💔
13/13 anonim válasza:
22:53 Nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a kis kedvencedet, de Ő már jó helyen van, megpihen, majd egyszer újra együtt lesztek. Ne sírj, neki már nem fáj semmi. Nem örülne, ha sírni látna, mosolyogj, ahogyan mindig Rá mosolyogtál❤️ Elhiszem, hogy nehéz, minden rá emlékeztet. Nekem is volt egy német spiccem, majdnem 15 éves volt, 4 évesen kaptam őt, de sajnos már ő is a szivárvány híd túloldalán van. Lassan 1 éve, hogy nincs velünk. Fáj. Még mindig fáj. De ő itt van velünk, csak mi nem lássuk őt. Nappal, Ő a napsütés, éjjel pedig a legfényesebb csillag. Kitartást! Mondanám, hogy idővel csak jobb lessz, de nem. Hiányukat csak elfogadni lehet és megszokni, de Őket elfelejteni sosem. Hiszem, hogy együtt játsznak most az örök játszótéren, labdáznak, és a kedvencüket eszik. Nagyon sajnálom, akik elvesztették a kis barátjukat🕊😭💔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!