Hy. Mennyi egy 9hónapos szuka amstaff ideállis súlya?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 20:29
21/25 anonim válasza:
Akkor áruld már el,mire fel kell "tenyészteni" ha nincs elismerése?
Pusztán tenyészszemle az nem egy nagy tenyészalap...És mivel itthon tilos a fülvágás,ezért sok helyen a fiatal vágottfülű kutyákról elkérik a doki igazzolását,hogy külföldön csináltatta-e,vagy itthon illegálisan.Nyilván,ha itthon akkor kitilthatnak.
22/25 anonim válasza:
Persze elkérik csak gondolod voltam kiállításon semmit sem kértek el.max a chipet,oltást ellenőrzik.Fülvágás van volt és lesz is.
De egyébként kiviszi az ember Szerbiába ott szabad vágatni azt ennyi:))és nem is drága
23/25 anonim válasza:
tisztába vagyok vele hogy egy kiállitásos eredményü kutya ára 120-150ezertöl kezdödik,én nem is ennyiért akarok majd leadni kölyköket.A kanom is kiállitásos minöségü kutya és nemis volt olcso.
24/25 anonim válasza:
Egyszer menj ki egy kiállításra és kérlek számold meg hány vágatlan staffit látsz. Ne aggódj, nem lesz sok. Ennek a szabálynak is kb annyi értelme van, mint anno a pit törvénynek, akit egy kicsit is érdekel a dolog, és tudja merre kérdezősködjön az úgyis megoldja.
25/25 anonim válasza:
Na igen egyre több kenneles is vágat és mások is megvan rá a megoldás aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!