Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért remeg a kutyám?!

Miért remeg a kutyám?!

Figyelt kérdés
Van egy Yorkshire terrierem, (fiú, 7 éves) és tegnap este vettem rajta észre hogy remeg. Nem tudom hogy miért lehet ez? És hiába simogatom, semmi..
2013. szept. 10. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Bár remegni nem szoktak direkt,úgyhogy nyilván külső oka van"

Most még külső oka van, és szándékosan magát a remegést valóban én sem hiszem, hogy csinálná.

Viszont remegés közben egyáltalán nem a legjobb lelkiállapotban van, hanem valamilyen frusztrált, kiegyensúlyozatlan állapotban.

Ezt az állapotot viszont fel tudja venni, ha szeretet adással erősítjük benne.

Ami után jön a remegés.

De még ha nem is jön, a negatív lelkiállapot akkor is kialakul. Sőt, akár rögzül is, ha állandóan simogatják ilyenkor.

2013. szept. 10. 17:52
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Nem ok nélkül kezdett el remegni,tehát nyilván vmi baja van.Nem simogatni kell,hanem orvoshoz vinni.

És fontos az oka,mivel az ok megtalálásával lehet a problémát megszüntetni.

Az ok megtalálása nélkül,csak tüneti kezelés áll fenn,ettől ugyanúgy visszatérhet a remegés.A kiváltó ok megszűnésével megoldódik a probléma.

2013. szept. 10. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Hét ennek lehet 100 oka.

pl:

-Kálcium hiány

-magnézium hiány

-fáradtás

-ijedtég

és még sorolhatnám.

Perssze lehet ennél sokabb komolyabb baja is, de reméljük, hogy nincs :)

Ha holnap is remeg, akkor szerintem vidd el dokihoz.

2013. szept. 10. 20:40
 14/14 A kérdező kommentje:
De okosok vagytok:) Annyian mondjátok hogy így meg úgy rosszul nevelem a kutyát, és azt se tudjátok hogy hogy nevelem! Azért nem viszem egyből az orvoshoz, mert nem vagyok egy miss p*csa, aki jajj így a pici kutyuskám...stb. És igen, fázhat a kutyám, mivel nyáron is bebújik a takaró alá. Az egyik válaszadó azt írta, hogy fegyelmezni kell a kutyát...stb. Nem tudod, hogy mennyire van nálunk fegyelem. Köszi a válaszokat, a kutyámnak csak annyi volt a baja hogy fájt a lába, mert belelépett valamibe. Ti meg itt jöttök a tűszúrásokkal, a relaxal. Istenem, szerintetek az orvos is tudott volna bármi mást csinálni vele, minthogy kiszedi a lábából azt a kis szart? Igen,én sem tudtam, nem vonszolta a lábát, de mivel átnéztem az egész kutyát hogy mi lehet, észre vettem. És azért vagyok Én a rossz, mivel nem szaladtam ennyi miatt (amit ráadásul ÉN meg tudtam oldani) az orvoshoz. Amúgy ha annyira vagytok jó kutyatartók, mint a helyesírásotok (tisztelet a kivételnek) akkor inkább ne tartsatok kutyát.
2013. szept. 12. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!