Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik táp éri meg a legjobban?

Melyik táp éri meg a legjobban?

Figyelt kérdés

Brit Premium Adult M-15kg 7848ft

Brit Premium Sport-15kg 10.061ft

Orijen 6 hal-13kg 24.818ft

Orijen RED-13kg 26.830ft

Taste of the Wild ?-13,6kg 18.781ft

Pro Plan Adult Medium-19kg 14.085ft

Eukanoba Medium Adult-15kg 17.439ft

Royal Canin Medium Adult-15kg 16.769fr

Brit Care Adult Active-12kg 11.738ft

Melyiket vegyem? Drágák ennyiért vagy megéri?

2013. szept. 10. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezek kb. átlag árak.De annyi eltérő tápot soroltál fel,a kutyádról meg nem írtál semmit :D

Így olyan mintha,azt kérdeznéd,hogy sportkocsit vegyél vagy családit,miközben le sem írod,hogy családos ember vagy-e vagy egyedülálló :D

A Royalt szerintem felejtsd el,nagyon drága a beltartalomhoz képest.

Orijenből lehet olcsóbban is kapni.

Eukanubát szintén elfelejteném,mert rengeteg a gabona benne,ami nem jó.

A többi viszonylag reális,ha leírod a kutyád paramétereit,akkor jobban lehet segíteni.

2013. szept. 10. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Border collie, szuka 16kg, alig eszik, kiállítunk, most 18hónapos, heti 1-2x általában megyünk vagy úszni vagy erdőbe vele, de szinte minden nap sétálunk 1 órát, ahol rengeteget fut. Valami olyasmi tápot szeretnék amitől szép, dús és fényes lesz a szőre és egészséges a kutya. Most Pro Plant eszik de alig lehet beletömni, nagyon nem szereti, evett Rc-t is, attól nagyon szép volt a szőre. Ajánlották az Acanat meg a Joserát, most azokból vettünk 1-1kg, hogy lássuk hogy szereti-e. Megeszi minden nap az adagját de pár percig kérlelni kell. A táp mellett szoktunk adni neki csirkelábat nyersen, meg csontokat is.
2013. szept. 10. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát a kutyának nem kell könyörögni,hogy egyen.Ez az első.Az éhes kutya mindent megesz,a neveletlen meg válogat.

Ha éhes megeszi.Kaja nincs előtte 0-24,csak friss víz.Leteszed elé a tápot,ha csak válogat vagy meghagyja a felét,vagy látszik rajta,hogy nem akar enni,akkor elveszed előle és a következő etetésnél lerakod elé.

Ha addigra elég éhes lesz,akkor betömi az egészet.Ez pár nap után hatni fog és megérti a kutya,hogy az étel "jutalom" nem játék.

Ha nagyon sportos életet éltek,akkor ajánlott egy emelt fehérjetartalmú táp.A felsoroltjaid közül az Orijen a legmagasabb fehérjés.(Ha jól tudom) De a TOTW is nagyon jó.Szerintem válasszatok a kettő közül.

A tápot meg nem jó ilyen sűrűn cserélgetni,mert kikészítheti a kutya gyomrát.

Álljatok be egy tápra,amitől rendben van a kutya.

Kiegészítésnek meg hús,hús,hús.Néha csont. (baromfi tilos)

A TOTW egész jó áron van,ahogy írtad,én azzal próbálkoznék.Mellette heti 3-4 alkalommal hús,és 1-2 alkalommal csont.

1-2 hónap alatt látnod kell a változást,a szőre,széklete mennyisége,állaga,színe,szaga..stb.

És ha betartod a kajaszabályt,akkor a válogatás is eltűnik.

2013. szept. 10. 16:35
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :) és a TOTW melyik? 100 féle van, nem tudom eldönteni mert az oldalon ahol olvastam csak az összetevőket írja és hogy felnőttnek vagy kölyöknek jó.
2013. szept. 10. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Az már majdnem a Te döntésed,nézd meg melyikben van több vörös hús melyikben van inkább fehér hús.Nyilván a szárnyas ízesítésben fehér hús van,még a vadas vagy bölényesben inkább vörös.

A halas ugye megint más.

Ha nincs csirkeallergiája,akkor szinte tök mind1.Ha nem akarsz kísérletezni,akkor szerintem a bárányossal nem lehet melléfogni.

2013. szept. 10. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én TOTW-al etetek azon belül is a pacific stream, illetve sierra mountain-nal, nagyon jól néz ki tőle és szereti az ízét is.

Viszont az ára nagyon húzós amit linkeltél, én 14 ezerért veszem a zoofastról.

[link]

2013. szept. 10. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:
szia köszi :)
2013. szept. 10. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is a TOTW pacific stream-mal és a kacsással etetek (nem tudom mi a másik neve). A halas nagyon bevált, a kacsástól a csirkeallergiásom most kezdett vakarózni( abban van csirke is egy kicsi) A Zoofast-tól rendelem. Ott a legolcsóbb, és nagyon megbízhatóak.
2013. szept. 11. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!