Kaptunk ajándékba 2 db mopsz szuka kutyát kb 8 évesek lehetnek, kb mikor tűzzelnek (ha ennyi idősen tűzzelnek egyáltalán )?
igen tüzelnek még
általában tavasszal és ősszel szoktak szóval hamarosan fognak.
2. vagyok
évi 2x tüzelnek a kutyák
Csak azt ne mond hogy kint kennelben tartasz egy nulla szőrű SZOBAcirkálót, mert azt kéne becsukni oda aki nektek adta a kutyákat, de lehet téged is...
Ilyen kutyákat nem tartunk kint, társasági kutyák, és még nyáron sem hagyjuk őket kint.
Azért hívják ölebnek,szobakutyának, mert oda való.
Télen meg eszedbe se jusson kirakni a kutyát mert ott fog megfagyni.
A kutyák bármikor tüzelhetnek 2x egy évben fél év különbséggel, ez lehet bármelyik évszakban. Általában december,március,július,október havak vagy azok környékén.
A kutya élete végéig fogamzó képes.
Észre fogod venni mert bedagad lent neki, és vérezni fog, ekkora még nem mennek rá a kanok és nem is engedné szóval van időd egy helyiséget kijelölni arra az időszakra hogy ne vérezzen a lakásban mindenhol. Erre a 2,3 hétre meglehet oldani hogy mondjuk csak a konyha,előszobában legyen (de semmiképp sem kint!), ha más helyen esetleg zavarna a vérfolt.
A mopszok bentre valóak!Igénylik a társaságot!
Ha nem akarsz bentre kutyát nem kellett volna őket elfogadni.Mivel kezdő kutyás vagy nem ordítalak le.De utána kellett volna olvasni a fajta igényeinek!Így felelőtlenűl vettél magadhoz rögtön két kutyát.
Inkább ajándékozd el őket olyannak akik tudják értékelni a mopszok társaságát a LAKÁSBAN!
Én is ajándékba kaptam a kutyámat,de addig amíg utána nem olvastam a fajtának az igényeinek, nem hoztam el a régi gazditól!
Nektek is így kellett volna tennetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!