Hogyan tudnám leszoktatni a kutyát a lakásba bepisilésről?
6-7 hónapos a kutyus, menhelyrő hoztuk, németjuhász keverék, 2hónapja van nálunk, és akár hányszor otthon hagyjuk mindig bepisil. Ha haza jövünk vagy jön valaki akkor is örömében becsurgat. Napi 3-4x van lent sétálni 1 másfél órákra, elvégzi a dolgát haza megyünk de ugyan úgy kiengedi magából. Igazából azt sem értem hogy fér bele ennyi lötyi...
Erre a gondra milyen hatásos megoldást tudnátok javaaolni? Vagy vmi tippet trükköt nem tudtok? Szuka kutya
Köszi a tippet, megpróbálkozunk vele.
Nem tudom te hogy vele de nem mindenki 1szobás lakásban lakik. Ha nem tudsz értelmeset írni inkább tartsd meg magadnak, ettől nem leszek okosabb ;)
Sipparával egyetértek.
Nekem van egy hatalmas kertem és egy border collie-m, ami eléggé mozgásigényes fajta. De napi 2-3 óránál többet (ami időben megegyezne a napi sétával ha lakásban tartanám) nem tölt a kertben, hanem inkább bevonul hozzám a 36 négyzetméteres házba, amit ő is csak alvásra és trükktanulásra használ.
Tessék, neki a lehetőség adott lenne, de köszöni szépen, el van ő 36 négyzetméteren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!