Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek Dr. Töltéssy...

Mi a véleményetek Dr. Töltéssy Zsolt állatorvosról? (Hatvan)

Figyelt kérdés
Valaki tudja a rendelési idejét?
2013. szept. 8. 19:48
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Pár hozzászólóval ellenben mi mindig is nagyon meg voltunk elégedve a munkájával. Nem véletlen szokott nála akkora tömeg lenni, jó orvos és lelkiismeretes. Volt rá példa, hogy dec. 25-én hazaérkezett a családi programról, majd átjött a rendelőbe és fogadott minket. Nem azért csinálja a munkáját, hogy meggazdagodjon belőle, sajnos ez sok állatorvosról elmondható. Bátran és jó szívvel ajánlom mindenkinek!
2014. máj. 17. 15:07
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Tudom, hogy már régi kérdés, de azért én is ide biggyesztem a tapasztalataimat.

Kezdjük is a negatívummal. Ami a várakozás. Megértem, hogy a sok úri "ember" nehezen viseli, de ő nem 12-16ig rendel, mint sok másik...Én is voltam úgy, hogy hajnalban jöttünk haza, de mindig megérte.

A másik oldalra pedig, tennék olyanokat, hogy a talált/kóbor állatokat mindig ingyen látja el (nem csak nekem...). Hajdú, Madléna, stb.-k vagy ki se jöttek az ismerősömhöz vagy épp olyan megjegyzést mert tenni, hogy "ebből csak kolbász lesz". O.o Milyen ember, ill. "orvos" az ilyen...?

Arról nem is beszélve, hogy nem egy tanítványa igen komoly helyen és szinten praktizál...Biztos csak berakták a s***üket.

2014. nov. 14. 15:39
 13/17 Csitacsita válasza:
100%
Miután az előző kutyámat elintézték a Lehel úti állatklinikán, a jelenlegi kutyám az egyik nyáron megbetegedett. Heteken át infúzión éltették a Lehel úti klinikán. (Néhány hét után tudtam rávenni az ottani orvosokat hogy ultrahangozzák. Az ultrahang szerint szerintük begyulladtak a belei, a gyomra.)Előző tapasztalaton okulva, emlékeztem hogy a feleségem egyik kollégája említette hogy van egy jó orvos hatvanban. Elvittem oda. Töltéssy doktor megnézte az ultrahangot és azonnal mondta hogy ezek hülyék, hogy nem látták hogy babesiosis, kullancscsípés A Lehel úton kb. 70 000 ft.-ot hagytunk, több orvos vizsgálta ki, Töltéssy doktor három nap alatt kb. 3000 ft.-ért gyógyította meg a kutyát. Amúgy a kutyasuliban mikor elmondtam hogy mi történt, azt mondták az ottani oktatók hogy ha ők ilyenkor orvoshoz viszik a beteg kutyát, az orvos elsőre beadja az oltást, vért vesz és másnap a vérvizsgálat eredményétől függően folytatja a kullancscsípés elleni oltást, vagy nem. Mintha nem ugyanarról az orvosról írnánk.
2014. dec. 22. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Röviden : Nagyon korrekt ! Akinek nem tetszik valami nála , az ne mennyen oda . Ennyi .
2016. márc. 14. 13:23
 15/17 horvathmisi81 válasza:
100%

Húsz éve kezdtem el járni hozzá, kutyákkal, macskákkal!!!! NAgyon rendes, jószívű és lelkiismeretes ember, és orvos!!! Tény hogy mindíg sokat kell várni Nála. De ennek is meg van az oka!!!!! Amikor türelmetlenség miatt nem akartam kivárni a sort és más dokihoz mentem, többnyire megbántam. :( Tényleg olcsó. Olyan is volt, hogy egy kutyámat, egy héten keresztül naponta ellátta, mert nagyon beteg volt, és amikor kiderült, hogy nem tudja megmenteni NEM FOGADOTT EL PÉNZT!

Nem győzöm hangsújozni: Ilyen korrekt állatorvossal még nem találkoztam!!!+! Csak ajánlani tudom. Aki bántja, nézzen magába!! Senki sem tévedhetetlen!!

2016. máj. 18. 15:10
 16/17 anonim válasza:
100%
Tudom, hogy már régi kérdés, de a mai napig ő Hatvan és környékének leg lelkiismeretesebb és legjobb orvosa!!❤️ Tőlünk pénzt is alig vett el mindig, annyi kiskutyánkat gyógyitott már meg mindenféle betegségekből és annyi mindent megtett értük, pénzt csak akkor vett el ha megmaradt az állatka. Akkor sem annyit, amennyit kéne. Amit ő megtesz az állatokért, az hihetetlen ❤️ Semennyi szabadideje és még mindig minden erejével csinálja!!! Lehet hogy már időske, de még most is talpon!😉 csak ajánlani tudom! Megéri türelmesneknlenni.. ez legyen a legnagyobb probléma! Ő sem mai csirke már nem lehet 30 mp alatt megvizsgalni egy allatot lekezelni, ha kell gyogyszert felirni es mellette meg a gazdakkal is beszelni.
2018. júl. 29. 02:25
 17/17 anonim válasza:
100%
18 éve hozzá járunk a kutyusainkkal és szívesen várunk, míg sorra kerülünk, mert kiváló állatorvos.
2018. szept. 10. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!