Mi a véleményetek Dr. Töltéssy Zsolt állatorvosról? (Hatvan)
Tudom, hogy már régi kérdés, de azért én is ide biggyesztem a tapasztalataimat.
Kezdjük is a negatívummal. Ami a várakozás. Megértem, hogy a sok úri "ember" nehezen viseli, de ő nem 12-16ig rendel, mint sok másik...Én is voltam úgy, hogy hajnalban jöttünk haza, de mindig megérte.
A másik oldalra pedig, tennék olyanokat, hogy a talált/kóbor állatokat mindig ingyen látja el (nem csak nekem...). Hajdú, Madléna, stb.-k vagy ki se jöttek az ismerősömhöz vagy épp olyan megjegyzést mert tenni, hogy "ebből csak kolbász lesz". O.o Milyen ember, ill. "orvos" az ilyen...?
Arról nem is beszélve, hogy nem egy tanítványa igen komoly helyen és szinten praktizál...Biztos csak berakták a s***üket.
Húsz éve kezdtem el járni hozzá, kutyákkal, macskákkal!!!! NAgyon rendes, jószívű és lelkiismeretes ember, és orvos!!! Tény hogy mindíg sokat kell várni Nála. De ennek is meg van az oka!!!!! Amikor türelmetlenség miatt nem akartam kivárni a sort és más dokihoz mentem, többnyire megbántam. :( Tényleg olcsó. Olyan is volt, hogy egy kutyámat, egy héten keresztül naponta ellátta, mert nagyon beteg volt, és amikor kiderült, hogy nem tudja megmenteni NEM FOGADOTT EL PÉNZT!
Nem győzöm hangsújozni: Ilyen korrekt állatorvossal még nem találkoztam!!!+! Csak ajánlani tudom. Aki bántja, nézzen magába!! Senki sem tévedhetetlen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!