Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A fox terrier kutyánk kb 3...

A fox terrier kutyánk kb 3 hete tüzel, kiszökött éjjel és 2 kutyával láttuk reggel, lehet vemhes?

Figyelt kérdés
Teljesen véletlenül történt, ezelőtt nem szökött még ki, de most kirágta az egyébként bombabiztos kaput. 5 éves kutyáról van szó, a másik két kutya egy puli és egy pointer keverék volt. nagyon aggódom hogyha kiskutyák születnek valami bajuk lesz télen, meg amiatt is, hogyha a pointer lesz az apa, nem lesznek-e túl nagytestűek a kiskutyák és nem lesz-e valami probléma a szülés közben? Kérlek adnátok tanácsokat mit tegyünk? meg lehet-e ilyenkor még akadályozni a terhességet valami gyógyszerrel? persze én ezt nem akarom, mert már el is határoztam, hogy megtartunk egyet a barátommal, de ha a józan eszemre hallgatok nyilván jobb lenne, ha nem születnének meg.
2013. szept. 8. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sok száz kutyát ismertem,akiket ivartalanítottak és semmi bajuk nem volt utána.

A hormoninjekció többet árt,mint az ivartalanítás.

2013. szept. 9. 17:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Az injekció nagyon durva hormonbomba, a lehető legrosszabb, amit tehettek :S Egyértelműen ivartalanítani kéne!!
2013. szept. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!