Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem akar sétálni a...

Miért nem akar sétálni a kutyám? (AMSTAFF)

Figyelt kérdés
Eddig simán eltudtam vinni a pórázon akárhová.. de 3 napja ahogy elindulok vele leül és nem jön.. bármit csinálok.. ha elindulok vele haza akkor meg húz.. nagyon ritkán más irányba eltudom vinni de csak 100-200 M-t.. eddig 2 km-t is tudtam vele sétálni gond nélkül.. (4hónapos kan amstaff)

2013. szept. 5. 16:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha ismét sikerül a kutyát sétára bírnod, akkor ne rántsd el az érdekes dolgoktól. Hagyd, hogy megszagolja, s ha tényleg úgy látod, hogy meg akarja enni, akkor se rántsd el, hanem szólj rá határozottan, hogy "fúj", s ha erre akár csak egy pillanatra is rád figyel, azonnal dugj az orrához valami sokkal jobbat (az elején pl máj... vagy fincsi sajt), és azt kapja meg. Így nem csak megtanulja, hogy amire fújolsz, azt nem szabad megenni, de még örömmel is teszi ezt a nem evést. xD

Nekem pl múltkor valami kakit kezdett el enni az utcán a kutyám, rászóltam, hogy fúj, és még azt is visszaöklendezte, ami már majdnem lecsúszott... Azért nagyot néztem. xD

2013. szept. 6. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!