Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek Dr. Varga...

Mi a véleményetek Dr. Varga Józsefről (Bp. III. ker. Család utcai állatorvosi rendelő)?

Figyelt kérdés
Pozitív és negatív tapasztalatokat is várok.
2013. szept. 5. 10:43
1 2
 11/14 zsuzsabazsa ***** válasza:
90%
Ami még fontos A Lehelen sem a Vándor doki volt a hunyó, de felelősséggel tartozik az alkalmazottaiért. Amikor az alkalmazottja elkövet hibát azért is őt vonják felelősségre.
2013. szept. 5. 18:10
 12/14 anonim válasza:
48%

zsuzsabazsa!

Elég szomorú, hogy Neked "PEREID" vannak több állatorvos irányában is. Bizton állítod, hogy mindig az állatgyőgyászok, orvosok a lúdasok az eseteidben? Készíts egy önvizsgálatot.Beteges, hogy valakinek több pere is van ebben a témában !!!!!!!!!! Vicces, hogy mire van időtök, energiátok?

2017. júl. 1. 18:21
 13/14 Vegetable válasza:

Mivel most is megtalálhatja bárki a kérdést, válaszolok.

Józsihoz, a Család utcába (ami nem a Lehel út, a Varga név itthon nem ritka, akárcsak a József ugye), több, mint 15 éve (Talán 17-18?) járunk minden állattal, nyúl, rágcsálók, macska. Csodás hely a rendelő, az állatok mindig kiemelt figyelmet kapnak, nincs olyan helyzet vagy időpont, amikor ne lenne ott mindenki teljes figyelme, minden ott dolgozó imádja az állatokat, és ezt ők is tudják. Próbálják a lehető legkényelmesebb megoldást megteremteni az állatoknak - a gazdi meg valahogy majd elfér :) - a kicsit zsúfolt rendelőbe. Ugyanis az egyetlen negativum a tömeg. De jó a hangulat, akinek sürgős dolga van, mehet, aki infuzióra megy, külön helyiségbe külön bemehet, nem a kezelőket terheli, és ott is többen elférnek. A falak teli vannak a hálás gazdik által adományozott feliratolt állatképekkel, sokat még ismertem is. Az első törpenyúllal mentem oda elöször, ugyanis alig van kisállatos doki. Az évek alatt láttam ott mindent, aranyhaltól teknősön át az újszülött csincsilláig.

Természetesen náluk is, mint a legtöbb helyen az állatok többsége a kutya és a macska. Csak ajánlani tudom!

2019. ápr. 8. 07:53
 14/14 Vegetable válasza:
Jah! Lemaradt, hogy én kb 80 kmről járok a Család utcába, tehát nem fővárosi vagyok, hanem vidéki, mégis megéri a bánásmód és a tudásuk miatt.
2019. ápr. 8. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!