Hasznosnak találjátok a kutyaruhát? A Normálisat nem pedig a szoknyákat és a divatkutyaruhát?
Utolsó! Hol található ez a kutyaruha varró(nő)? Égre-földre keresek a szuka törpe snacimra ruhát, de általában valami sosem stimmel velük. Van egy kötött, amolyan őszi kis pulcsija, de ha esik az eső, hasznavehetetlen. Ráadásul a hasán kivágott, így csak a hátát melegíti, valamint hónaljban kicsit feszes neki, de a hossza meg vagy 5 cm-re több, mint kéne. :) Szóval nem az igazi.
Egy téli garbós pulcsit kötöttem neki én, de az szintén nem jó esőben.
Szóval, nagyon érdekelne a dolog.
Köszi!
Amúgy szerintem is jó dolog a kutyaruha. Mivel általában az én snacim is csutkára van nyírva, esetleg trimmelve ősztől tavaszig tud dideregni rendesen.
A lakásban nem hord ruhát s mivel családi házban lakunk, az udvaron sem. Pláne, h ha hideg van, csak kiszalad, pisil és már nyüszít az ajtóban. Nem igazán szeret kint lenni nélkülünk.
De ha bemegyünk a belvárosba és sétálunk a hidegben, akkor nagyon hasznos egy ilyen kis ruci.
Nekem két bichonom van a 10 év alatt sose kellett nekik kutyaruhát venni.Nem fagytak meg.
Szeptemberbe nyírjuk rövidre utoljára a szőrüket a hidegre mindig megnőtt nekik.Ha nagyon hideg van nem vagyunk lent órákig.Sose volt velük baj.
De ha jobbnak látod,hogy ruhát adsz rá,akkor kivül vízlepergetős legyen és belül bélelt.De azért vigyázni kell,mert bele melegethet a ruhába ha pl futkorászik.És megfázhat.Én ezért sem adok rájuk ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!