Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Titeket hogy hív játszani a...

Titeket hogy hív játszani a kutya?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rám ugrál.Egyébként nem csinálja de játéknál majd fellök.Ilyenkor jöhet a labda és ahogy az pattog úgy ugrál a kutya is.Persze van mikor én kezdeményezek azt látni kellene amikor megkergetem.:)És élvezi.:)
2013. aug. 31. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mivel mudim van, imád körbe-körbe rohangálni az udvaron, terelgetni a gazdáját, és ugatni. Játszani úgy szoktunk, hogy megkergetem, és ő közben ugat. Így is hív játszani: elém áll, és ugat azzal a hangsúllyal, ami játékot jelent nála. Az egész játék alatt hangosan ugat,és morog, és eszeveszetten rohangál behúzott farokkal az udvaron hatalmas körökben : imádom, amikor így felpörög!

2013. aug. 31. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
nekem ír a facebookon
2013. aug. 31. 15:46
 4/10 anonim válasza:

Engem így:

Hali!

Mizu? Nem zavarok? Csak mert nagyon uncsi van és gondoltam, kimehetnénk dobálni egy kicsit a labdát, meg ilyenek.. Nem tom, fűllik-e hozzá a fogad, de ha igen, gyere már mert szarrá unom magam. Tényleg am. mizu, kérdeztem már?

2013. aug. 31. 15:58
 5/10 anonim válasza:
Kibontja az ajtót a szájában a kedvenc labdájával. Ha nem tudja kibontani, addig ugat, amíg ki nem megyek. Ha kimegyek fel akar lökni, és a labdáját dörgöli a lábamhoz. Ez a kezdeti lelkesedés elmegy mikor másodszorra dobom el a labdát. Olyankor eldobja magát, és azt akarja hogy vakarjam a hasát, és dögönyözzem. :)
2013. aug. 31. 16:36
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Engem pont így. Feneke az égben, félig lehasal, így provokál hogy dobjam már el a labdát, vagy kergessem:))

2013. aug. 31. 16:47
 7/10 A kérdező kommentje:
16:47. Pont engem is így :) Aztán ha mereven a szemébe nézek, és csak egy picit is bemozdulok, akkor már fut is és hoz labdát vagy rongyot vagy akármit.
2013. aug. 31. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
ugat:) és csóvál:)
2013. aug. 31. 18:43
 9/10 anonim válasza:

Ram ir facebookon, hogy menjunk mar jatszani. :)

Amugy az enyem mindig vevo egy kis jatekra, szoval sehogy. De gondolom leginkabb ugy, hogy minden erejukkel azon vannak, hogy felhivjak magukra a figyelmet... :)) Van hogy viszi a kedvenc jatekat, stb.. :)

2013. aug. 31. 18:57
 10/10 csabyyca válasza:
Engem sehogy mert nincs kutyám, a Görkém meg filmet néz
2013. szept. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!