Hova tudnám ideiglenesen elhelyezni a 13 éves magyar vizslámat? Menhelyen vállalnak ilyet?
Mi az akadálya pontosan, hogy továbbra is veled maradhasson?
Egyébként vannak olyanok, akik problémás kutyák panzióját is vállalják, de én melegen ajánlom, hogy inkább oldd meg, hogy ne kelljen lepasszolni, idősebb korban már nem viselik olyan jól a változásokat, a stressz sokkal jobban hat a szervezetükre, egyszóval nem egészséges, na.
Ritka kegyetlen és hálátlan dolog megválni az öreg kutyádtól, aki 13 éve a hűséges társad, azért, mert egy rokon odamegy.
A legszomorúbb az egészben az, hogy te nem érdemled meg a kutyát, de ő továbbra is szeret téged.
tegnap 22:15
Te meg ritka buta dolgot írtál. Fogalmad sincs semmiről. Én nagyon szeretem a kutyámat és nem akarok tőle megválni. Csak tudod, nem én döntök. Eleve egy rokonomnál lakom, aki befogadott a kutyámmal együtt, tehát nem a saját házamban élek, nem én hozom a döntéseket. A kutyám borzasztóan problémás, amit én kibírok, mert szeretem, de egy erősen pszichés beteg embernek nehéz elviselni. Mint írtam, csak ideiglenesen szeretném elhelyezni valahova, nem lepasszolni akarom. Imádom amikor emberek úgy ítélkeznek, hogy fogalmuk sincs az adott helyzetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!