Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért támadhat a bull terreier...

Miért támadhat a bull terreier kutya?

Figyelt kérdés
eleinte barátságos volt mikor öcsém befogadta tele sebekkel,üldözöttként az erdőről.aztán jöttek fura dolgok.álmában rátámadt a gazdájára egyszer.ezután nem szoba kutyaként tartották,hanem hátsó udvar,láncra kötve.Azután rááállt az összes baromfira az udvarban,addig,amig ki nem végezte őket,sőt,saját fajú lány nemű kutyára is rátámadt,szinte kivégezte!úgyhogy mostmár sajna betegesen félek tőle,nehogy betámadja valahogy kiszökve a 3 éves kisgyerekemet!
2013. aug. 30. 13:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Éppen az a bajom hogy gyakran elengedi a párja az udvaron!aki mellesleg babát vár 2hónapja,úgyhogy kimozoghatja magát ha akarja,de nem az az ugri bugri fajta,elfekszik olyankor is.de mégegyszer nem magyarázkodok hogy szeretve van igenis!ha akarta volna otthagyhatta volna az erdőben ahol találta,és épp le akarták lőni!úgyhogy azt hiszel amit akarsz, nem szócsatázom veled,sem mással,nem azért írtam ki a kérdést,ez nem segítség!
2013. szept. 9. 12:25
 12/20 sippara ***** válasza:
71%
Te akárhányszor kimész a kertbe, lefutsz négy-öt kilométert? Na, hát a kutya sem. Az, hogy "el van engedve a kertben", NEM lemozgatás, ahogy a láncra kötés NEM állattartás, és aki így tartja az állatát, az bizony NEM szereti. Ezek nem feltételezések, nem gyanúsítgatások, ezek kemény, megváltoztathatatlan TÉNYEK.
2013. szept. 9. 12:47
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

És milyen segítséget vártál?Látatlanban egy kutyapszichológiai elemzést+távkiképzést?

Nem véletlenül írtuk le sokan,hogy a kutyának ez így nem jó.Nem azt kéne hajtogatni,hogy szerinted milyen jó neki és az öcséd milyen faca gyerek,hogy mennyire imádja a kutyát.

2013. szept. 9. 16:49
 14/20 anonim ***** válasza:

És még mindig nem sikerült elmagyaráznod,hogyan támad egy kutya álmában?Alvajáró,vagy mi a rák?

Állatorvos látta már,hogy nincs-e a viselkedésének szervi oka?Nem falusi lódoktorra,hanem hozzáértőre gondolok.

2013. szept. 9. 16:56
 15/20 A kérdező kommentje:
nemtudom mi a "rák" de ha te úgyis ilyen okos és faca gyerek vagy,biztos tudod a válaszokat úgyhogy kocc rólam!
2013. szept. 10. 01:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezzel a kutyával szerepelhetnétek a médiában jó pénzért,mint a világ egyetlen álmában támadó kutyájával :)
2013. szept. 10. 12:39
 17/20 anonim ***** válasza:
60%

Moderátornak jelentve lettél,remélem kitiltanak.

Sajnálom azt a nyomorult kutyát,hogy ilyen tudatlan,ostoba "emberekhez"vetette a sors.

Remélem,a gyerekeddel emberibb módon fogsz bánni,mint szerencsétlen kutyával.Ja és elmentettem az egész beszélgetést és szólok az állatvédőknek,keressenek meg benneteket.Meg fognak találni.

2013. szept. 17. 11:33
 18/20 A kérdező kommentje:
nem lettem tiltva amint látod,gondolom látták amoderátorok is hogy rákattantál nagyon egy dologra,és hogy te kötőzködtél,nem én!! ha van gyereked,inkább foglakozz vele,az enyémet meg bizd rám,nyugodj meg drágám,te leszel az első aki megbeszélheti akkor az öcsémmel az intézkedésedet....remélem :D
2013. szept. 17. 14:31
 19/20 sippara ***** válasza:
Utolsó, akkor most végül értesítettél valakit, vagy sem? Mert ha nem, akkor én megtenném, normális családban, normális gazdával lehetne még esélye a kutyának.
2013. szept. 17. 14:35
 20/20 A kérdező kommentje:
VAGYOK-UNK OLYAN NORMÁLISAK MINT TI KEDVES KÖTÖZKÖDŐ OKOSKÁK,de hogy megnyugtassalak és tudjatok aludni,lett szólva az állatvédőknek,de nem miattatok ,csak miatta, mert elkezdett sokat sirni a kutya,és orvos által mint kiderült,szegénynek súlyos agyi daganatja van,amit műteni kell,úgyhogy ezért volt ilyen amilyen! na és most kocc ,a téma lezárva.szevasztok,okoskodjatok más kérdéseknél :D
2013. szept. 19. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!