ha fexiben gondolkodsz, akkor a szalagost ajánlom. nekem a legnagyobb méret van 7 méteres, dobinak, és teljesen meg vagyok vele elégedve. 2 éve nyuzzuk.
2013. aug. 29. 21:54
2/11 anonim válasza:
Menj be a közeli Fressnapf-ba. Nekem onnan van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Sima póráz nem flexis.
2013. aug. 29. 22:00
3/11 A kérdező kommentje:
köszi
2013. aug. 29. 22:16
4/11 anonim válasza:
k-9 vagy bende, szinte örök életűek
2013. aug. 29. 22:34
5/11 anonim válasza:
Most lehet népszerűtlen leszek, de meg kell nevelni azt a kutyát és akkor nincs ilyen probléma.
2013. aug. 30. 00:05
6/11 anonim válasza:
de póráz akkor is kell.
2013. aug. 30. 06:23
7/11 anonim válasza:
Én már évek óta egy szövet kiképző pórázt használok. Nagyon szeretem, strapabíró, kényelmes, praktikus.
2013. aug. 30. 08:58
8/11 anonim válasza:
Persze, póráz akkor is kell, csak akkor nem kell variálni, hogy milyet vegyek, meg hányat, mert egy bármilyen póráz kiszolgálja a gazdit meg a kutyát egy életen át.
2013. aug. 30. 11:19
9/11 anonim válasza:
Bőr póráz a legjobb! :D
Nekünk már 8 éve megvan és hóban,esőben,sárban azzal viszem egy kicsit kopott már,de még mindig nagyon jól bírja :)
Ezek a flexik meg nem sokáig bírják. 5kg körüli a kutyám és 3 év alatt 2 flexi ment tönkre.Pedig nem is rángatta! Na akkor döntöttem úgy,hogy sima pórázt veszek úgy is el engedem rohangálni,nem kell flexi.
2013. aug. 30. 13:15
10/11 anonim válasza:
ma 11:19
és szerinted egy zsufolt kutyakiállitáson , ahol millió kutya van, melyik a praktikusabb??? A több méteres flexi, vagy a méteres póráz?? melyiken élvez nagyobb szabadságot a kutya???? Igenis nagyon jó találmány a póráz, mert teljesen mindegy milyen jólnevelt a kutya, akkor is kutya, és néha nagy biztonságot nyujt a póráz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!