Nekemis így kéne sétáltatni a kutyám?
Az én kutyám ha kiviszem sétálni mindig örül, szaglászik ezerrel, meg jól érzi magát. És énis szivesem elviszem sétálni, hogy vele lehessek, levegözünk, jól érezzük magunkat. De, sok kutyásnál látom, hogy sétál a kutyával, és a kutya, csak megy melette, nem szagol meg semmit, nem nézmeg semmit, csak megy a gazdája melett.
Mintha kötelező lenne a kutyának. Szóval, nem tudom mintha a kutya unná ezt az egészet.
Ez normális? Nekem is igy kéne kutyát sétáltatni? Vagy miért más a kutyám, mimnt másoknak? Ez baj?
szerintem a te kutyusod nagyon jól teszi hogy játékos,vidám.:D
akik úgy sétáltatnak kutyát hogy a kutyák csak sétálnak a gazdijuk mellet szerintem unalmasok..
Nálunk van séta, és van közlekedés.
Amikor a kutyám sétál, akkor futkározhat, szimatolhat kedvére, letérünk a járdáról, lehet szagnyomokat hagyni mindenfelé, megy, ahová az orra viszi (és én engedem).
Amikor viszont közlekedünk, azaz nmegyünk valahová, akkor szorosan mellettem kell jönnie, nincs kitérő se jobbra, se balra, nem húzhat, nem maradhat le, nincs szimatolás.
A kuytám azonnal tudja, mikor melyik van, mert sétára sose teszem fel neki a szájkosarat, de amikor megyünk valahová, akkor mindig. Legtöbbször tömegközlekedéssel vagy vonattal megyünk, oda meg kötelező is. Így amikor veszem elő a szájkosarat, már tudja, mi következik.
Utsó te is megszaglászod a lámaoszlopot ? :D
De amúgy nálunk is úgy van, míg ki nem érünk a parkba vagy az erdőbe, addig a zsúfolt utcán igenis jöjjön a lábam mellett a kutyám!
ha egy 5-10 kg-os kutya így sétál mindíg ,az nem zavaró .
próbálj meg egy 30kg feletti kutyával így sétálni,és rájössz .a póráz hossza 1-1,5 m ,szaglászik az árokban,és símán beránt magával.
egy 3 kg.od westie , nem fog .
ezért kell megtanulni a láb melletti sétát ( ez a közlekedés ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!