Hogyan kell szállítani egy kutyát kocsiban külföldre?
van útlevele, bevan oltva, volt is küldölfön már velünk, a hátsó ülésen aludt. de hallottam mostanság, hogy nem lehet csak úgy vinni mert ha megállítanak akkor megbüntetnek. most egy kisteherautoval fogunk menni és úgy hallottam, hogy hátra a puttony részbe kell tenni egy kutyát és ketrecbe amiben kényelmesen elfér... de nem lesz neki ott melege olyan hosszú úton? bírni fogja? (18 órás út).
köszönöm előre is
Szerintem
A hátsó ülésen szállítás előnyei: a kutya ülni is és feküdni is tud. Ha ül, ki tud nézni az ablakon. Mindig látom, hogy mit csinál, tudok hozzá beszélni, jelzi, ha pl pisilnie kell. Egy csomagtérben elhelyezett boxban fogalmam sincs, hogy épp mi történik a kutyával. Alvás: kizárólag a saját takaróján, az ágyam lábánál. A kutyám nem a boxa miatt fog nyugodtan aludni idegen helyen, hanem mert ott van a közelemben. Off: egyszer láttam egy kigyulladt csirketelepet, ahol az állatok mind elégtek a ketrecükbe zárva... Onnantól soha nem zárok állatot ketrecbe. Mondjuk előtte se tettem volna, de azt leírhatatlanul borzalmas látni, ahogy szerencsétlen állatoknak esélyük sem volt elmenekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!