Segítségre lenne szükségem.10hetes kiskutyámat sehogy se tudom pórázra szoktatni, ráteszem ő elfekszik, ha kicsit meghúzom, hogy elinduljon akkor meg nyűszög meg tolat hátra fele. Mit csináljak, hogy megszokja?
Áááá nem hiszem el, hogy lusta vagy rákeresni...
Rárakod a nyakörvet, ha azt már megszokta, rákapcsolod a pórázt és BÉKÉNHAGYOD SZERENCSÉTLEN ÁLLATOT, hadd szokja meg, hogy lóg róla valami. Amikor lakáson belül már magabiztos pórázzal, akkor megfoghatod a végét, de még mindig nem vezeted, csak fogod a végét. Amikor már ez is megy, na AKKOR kezdheted el pórázon vezetni.
OFF: Sippara ha rossz napod van ide ne gyere fel mert csak még rosszabb lesz :D
ON: Ha megnyitod a kérdésed fölük van egy keresés gomb oda írd be hogy póráz és kééész is. Kidob 1000meg 1 kérdést a témában elég jól kifejtve.
Kezdd azzal, hogy ne kicsit húzd meg. Vegye tudomásul, hogy nem ő diktál.
Kerítesz valakit magad mellé, hármasban elsétáltok a legközelebbi boltig és veszel 10 deka párizsit. Megmutatod neki, kicsit meghúzod az orra előtt és már menni is fog utána, a kaja illatára elfelejti a hisztit. A dolog még hatásosabb lecsókolbásszal.
Sippara kicsit nyomorék vagy,de nem baj :D amúgy nem kell irkálnod,mert a te válaszaidra rohadtul nem vagyok kíváncsi :))
nem nyüszörgésig rángattam te szerencsétlen -.-
sose bántanám v kínoznám a kutyámat,igen van kutyám a próbákra,ja majd 200 dolgot végig próbálok rajta nem? mások tapasztalatai jobban érdekelnek mint a netes szarok..
ha valami meg nem tetszik,vagy nem tudsz normálisan irkálni akkor takarodj el innen:) megvan oldva,szia
Nézd má' milyen menő a kérdező :D
Úgy bírom azokat,akik idejönnek a kérdésükkel,majd ők osztják az észt,ha esetleg olyan választ kapnak,ami nem tetszik nekik.
Akkor Te takarodj innen kedves kérdező,és oldd meg a problémádat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!