Nem a fajta a lényeg, hanem az egyed temperamentuma. Vedd fel a kapcsolatot a közeledben egy szimpatikus terápiás kutya kiképző szervezettel és ők mindent elmondanak a kiskutya választásról!
2013. aug. 27. 18:42
2/12 anonim válasza:
Én tavaly vizsgáztam a skótommal, szerintem az egyik legfantasztikusabb kutyafajta erre a célra. Még nem láttam olyan kutyát, aki gyengédebben viszonyulna a beteg gyerekekhez, végtelenül könnyen kezelhetőek, nyugodtak, barátságosak, imádnak dolgozni. Manapság nagyon oda kell viszont figyelni arra, hogy honnan veszel colliet, mert a legtöbb tenyésztő magasról tesz a kutyák idegrendszerére, sok a félős, gyenge idegrendszerű kutya itt is.
Ha gondolod írj privátban és segítek megfelelő tenyésztőt keresni, illetve elküldhetem az én skótom vizsgájáról a videót, hogy lásd hogyan is dolgozik egy igazi skót.
2013. aug. 27. 19:55
3/12 A kérdező kommentje:
Theia, nagyon köszönöm, írok!
2013. aug. 27. 20:01
4/12 anonim válasza:
Rineweld kennel, nekem onnan van két kutyám, bár én nem terápiázok velük, de van onnan terápiás skót is. Ha kérdésed van, nekem is írhatsz, szívesen segítek.
2013. aug. 29. 16:37
5/12 anonim válasza:
Ki a Rineweld terápiás collie?
2013. aug. 29. 16:40
6/12 anonim válasza:
Rineweld Heart of Goodness "Millie" illetve még csak lesz terápiás szerintem, nem tudom, milyen szinten vannak.
2013. aug. 29. 17:00
7/12 anonim válasza:
Az ő gazdáját ismerem. Millie előtt leonbergivel dolgozott. :)
2013. aug. 29. 17:24
8/12 anonim válasza:
Millienek semmilyen terápiás vizsgája nincsen egyelőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!