Mi legyen a kiskutyákkal?
Kedves 12-es válaszoló,csak most reagálok,eddig nem tudtam...
Egyik:Na a kutya nem elvegetál moslékon,hanem házi kosztot kap,mert sem a száraz sem a konzerv tápot és a kutya szalámit sem fogadja el,ott hagyja,de ezt írtam is.
Másik:Nem szándékoztam kutyát tartani,a kutya megszökött egy olyan háztól ahol egy vasdarabhoz volt még másik 2 oda kötve kb 1 m-es láncon(drótokon),ha sem menhely sem állatorvos nem tud mit csinálni vele?Menhely honlapján ki is van írva nem tudnak több kutyát fogadni...,a hó betemette őket,1 élte túl mire az állatvédők kimentek értük,jeleztem az állatvédőknek,hogy ez a kutya is onnan van,de nem jöttek el érte,menhely telített.Szerinted ki
kellett volna raknom az utcára had pusztuljon el,vagy TE mint nagy állatvédő mit tettél volna?
3:Áramszünet az agyban mert tüzeléskor kint hagytam?Te elolvastad mit írtam?Legnagyobb nyári hóőségben mindenki dolgozik a kutyát nem hagyhatom bent a lakásban,had aszalódjon levegő nélkül,el is pusztult volna..Nem olyan környéken lakom ahol nyitva lehet hagyni az ablakot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!