Mit tegyek? A kutyam nem birja az egyedulletet.
Van egy egy eves keverek kutyusom menhelyrol...nagyon kell neki az emberkozelseg, nem birja nelkulunk. Ha egesz nap kint vagyok vele, jatszunk, tanulunk, setalunk (de neki az is eleg, hogy csak ott uljek) akkor estere elfarad annyira, hogy hajnal 5ig alszik, de akkor felker es kezdodik a vonyitas, az ajtokaparas, az ablakba felugralas es a tobbi.. Ilyenkor nem szoktam hozza kimenni, de hat igy se szokott le rola. Napkozben, ha nem ulok vele egesz nap akkor szinten a fent leirtakat csinaljaa. Ha elmegyek valahova utanam szokik. Mindig csinaljuk a keritest, de valahol meg mindig kijon. Szoval sose tudunk elmenni ugy, ha nincs itthon senki. En szeretnem, ha bejohetne a hazba, de a szuleim nem engedik. Es, ha kezdodik a suli nem tudom mi lesz...
mit tegyek?
Nekem is menhelyes kutyám van és ez volt a probléma vele is. Nos esélyes, hogy el voltál érzékenyülve (vagy voltatok) amikor elhoztad a kutyát. Ergo nem voltál kellően erős, hogy már azonnal a vezetőt lássa benned.
Jelenleg a kutyád lehet a falkavezér s azért megy utánad, akar bemenni stb, mert úgy érzi, hogy te nem boldogulsz nélküle!
Nos ezen a sorrenden kell változtatni. Az jó ha viszed sétálni, olyankor erősödik a kapcsolatotok. Nem tudom hogy zajlik a séta de fontos, hogy ne ő húzzon téged, ne ő rántson arrébb, hogy ő most igenis pisil. Neked kell mindent irányítani és engedélyezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!