Miért csinálja ezt a kutyám?
tulajdonképpen ugyanazt fogom írni amit sippara. évekkel ezelőtt rám hárult a feladat hogy 3 napig vigyázzak barátnőm elkényeztetett kistestűjére. hát bizony ott is ez volt a bevált megtanult rendszer. barátnőm könyörgött a kutyának, kergette, asztal szék alá mászott be érte. majd amikor a kutya megunta vagy kivételesen sikeresen elkapta akkor mehettek lefele. nos első séta időben letettem a hámot, kutyi szépen beleállt, de amint kapcsoltam volna be már rohant is el. kicsit hivogattam , jött, megint beleállt, de mikor össze akartam volna kapcsolni, megint elrohant. hát úgy döntöttem engem nem érdekel a kis lelkivilága, bizonyosan nem kell neki annyira a séta ha még játszadozni is van ideje. fogtam a hámot helyére raktam. kb. egy óra múlva megint letettem, de bekapcsolást megint nem várta meg. hát otthagytam. harmadikra már lesett rám nagy szemekkel hogy tényleg elmarad a szórakozás? este 6ig csináltuk ezt, míg letettem a hámot, ő beleállt és a szememnek sem akartam hinni mikor a bekapcsolást gyönyörűen fegyelmezetten megvárta.
szóval lényeg az, nem kell részt venni a kutya szórakozásában. nem jön akkor biztos nem is fontos a séta, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!