Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szüleim nélkül bevihettem a...

A szüleim nélkül bevihettem a kutyámat a menhelyre?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 16:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Mit tehetnék már!Kulcsal zárom a szobámat éjszaka a kutyával alszok,hogy ne tudják elvinni!Tanítom klikkerrel ül,fekszik hozzám csak nagyon makacs ja és a marad!Sétánál hosszú pórázon van napont 6 órát sétáltatom ajtón én megyek ki először ,a járda szegélynél lekell ülnie!Mit tudnék még csinálni?Tanácsokat szívesen fogadom!Ívartalanítva is van!Szerintem amit én tudta ,azt megtettem!
2009. okt. 30. 18:00
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Hát ne alduj vele, vagyis ne egy ágyba. Olvasd el Jan Fennelt ha még nem tetted. Ez nem megy olyan gyorsan. Ne tégy semmit amiben nem vagy biztos, mert akkor tudni fogja, hogy ő az erősebb. Tehát ne nyúlj a tányérjába amíg nem vagy benne biztos, hogy nem morog. "Egyél" a kajájából a szeme előtt, mielőtt odaadod! És bocsi, de a szüleid nem h*lyék ha emiatt ezt tennék.
2009. okt. 30. 18:12
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj már! Mondd meg a szüleidnek,hogy ne nyúlkáljanak a kutya tányérjába,ha eszik! A szüleid nem lennének mérgesek,ha a kutya nyalna bele a tányérjukba,amikor esznek?! Dehogynem! Békén kell hagyni,ha eszik! Nekem is tacskóm volt,sajnos tavaly el kellett altatni,mert beteg lett,15 éves elmúlt,de ö se szerette,ha a tányérjába nyúlunk,föleg fiatal korában,pedig egy tünemény volt,de ezt nem szerette! És akkor mi van? Nem nyúltunk bele, és kész!
2009. okt. 30. 19:51
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó: ez nem így működik épp az ilyen hozzáállás miatt van annyi hülye kutya. Azt is el kell tűrnie ha a szájából veszed ki a kaját. És nem csak el kell tűrnie, rossz pofát sem vághat hozzá.

Kérdező: Én voltam aki a fejbelövőset írta. A szüleiden húztam fel magam. Szóval: Az édeskevés hogy a kutya leül meg lefekszik. Az, hogy hosszú pórázon sétáltatod bizonyítja, hogy nem hallgat rendesen rád, nem ismer el vezérnek. Átfogó, új, határozott nevelés kell neki. Kezdve a kajával. Mielőtt elé teszed csinálj úgy, mint ha beleennél. Ha morog rá vagy negatív jelzést ad, nincs kaja aznap. Hamar rá fog jönni mi a hiba. Ha már erre jól reagál túrj bele a tálba bottal (ne kézzel), ha morog, támad, kaja el, megint diétás nap. Ha jól reagál: dicséret, jutalomfalat. És így tovább.

2009. okt. 30. 19:58
 15/28 anonim ***** válasza:
27%
Teljesen normális, hogy a kutya morog olyankor. Én sem örülnék, ha az ételemhez nyúlkálnának, miközben eszem. Csak én ember vagyok, tudom korlátozni az ösztöneim.
2009. okt. 31. 02:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Baromira nagy hülyeséget írnak sokan azzal, hogy normális, hogy morog a kajája miatt a kutya.

A kutyának semmilyen körülmények között nem szabad a gazdáira morogni. Ne vidd be menhelyre, inkább szánj rá pár hetet és azzal a módszerrel, ahogy itt már valaki írta is, tanitsd meg neki!

Nem hülye, csak kutya! Meg fogja tanulni, csak állj ki a szüleid elé, és fenyegesd meg őket, hogy ha lelövik feljelented őket.

2009. okt. 31. 09:10
 17/28 anonim ***** válasza:

Hogy nevelné meg a szerencsétlen a kutyát,ha őt sem nevelik a szülei?

A menhelyen(nem inkább gyepi?)nincs sok esélye az ilyen kutyának,normális viselkedésű,megbízható kutyák százainak sem lehet gazdát találni.

2009. okt. 31. 12:46
 18/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!A szüleim,csak féltenek!Szüleiimek igenis nevelnek és jól!Nagyon jól tudom,hogy a kutya alatt vagyok!Nagyon elvan kényeztett ve!Elengedésnél az a baj,hogy félek apám nem fél és egyből hallgat rá!Tegnap vettem neki műcsontott közelítettem felé már morgott leültem mellé morgot,de mivel ,csak félig fértem el az ágyon mondtam neki hogy ereszd nem atta ide ezért belenyúltam a szájába igaz,hogy morgott de sikerült kivettem leültem a kutyát arébb tettem és oda attam a csontit !Jól tettem,hogy csináltam?Nagyon szeretem a kutyámat!
2009. okt. 31. 13:40
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne szabadulj meg tőle!

Van Pesten és Kecskeméten ingyenes szocializáció-rehbilitáció foglalkozás pont ilyen kutyáknak.

Ha mindkettőtől messze vagy,itt a suli weblapja,írj az e-mail címükre,írd le,amit itt elmondtál.Problémás kutyákra,illetve problémás gazdikra szakosodott profik fognak válaszolni.

[link]

Ők hozták rendbe az én kutyámat is,igaz,hogy Ő pánikbeteg,ez más probléma,de Neked is segítenek.

Addig is:ha van otthon üres műanyag kannátok,5 literes vagy kicsit nagyobb is jó,minden agresszív megnyilvánulásnál vágd keményen a kutyához minden előzmény nélkül.

Baja nem lesz,és nála keményebb kutyák is észretértek ezzel a módszerrel.Ha nincs műanyag kanna,másfél-két literes üdítősflakon is jó.Tegyél bele pár kavicsot,hogy erősen zörögjön és használd ezt kanna helyett.

2009. okt. 31. 13:47
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

A kutyasuli oldalán van online tanácsadás,különösen ajánlom figyelmedbe a "Falkavezérség szabályai"című részt.

Ahhoz,hogy falkavezér legyél,nem kell fizikai erő vagy kiképzői vizsga,csak következetesség és az,hogy megtanuld megérteni a kutya viselkedését.

Sok éve kutyázom,"harci"kutyám volt és van.Azonnal észreveszem és keményen megtorlom a dominancia legkisebb jelzését is a kutya részéről.

Te is eljuthatsz ide,és nem lesz többé problémád a kutyával.

A legjobb az lenne,ha el tudnál járni a kutyával a Cerbi Suliba,de ha nem megy,fogadd meg a kiképzők tanácsait.

Milyen kutya egyébként(fajta,méret,nem)?

2009. okt. 31. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!