Van olyan, hogy valaki vesz egy tk. Nélküli kutyát és az egyik ismerőse szerez neki tk- mintha az Ő kutyájának lenne a kölyke?
# 12/12 Időpont ma 10:48
ami csalás, sőtb ha többször csinálja és nem egyedül (mert nyilván kell egy kenneles haver hozzá) akkor Üzletszerűen bűnszövetségben elkövetett csalás
És szerinted erre ki jön ár és ,hogy miből?
Ennyire ráér az aki feljelentene valakit de jó neki:DD
És igen nagyon sok sumákságok vannak amiről nem is tudunk és nem is gondolnák a nagy neves tenyésztőkről.
Nem kötözködök de a fele társaságnak fogalma sincs , hogy mennek a dolgok nálunk :(
A ma 10:38 hozzászólónak kicsit sántít a dolog a meoe ilyesmivel nem foglalkozik. Ha neked valami szúrja a szemed és te látod akkor neked kell feljelentened az illetőt. A meoe nem foglalkozik ilyen dolgokkal, nem jár utána, hogy valóban a két éves kutyának az e a papírja vagy sem !!!
Én is már adtam a kutyám papírját egy alomhoz. Adtam fedezési igazolást is.
Az egyik tenyésztő haverom kutyáját befedezte idehaza egy Német kan. Az ipse is Német volt és a kutyája is, de a kölykök születése előtt visszament Németországba. Így az én kanom adoptálta az összes kölyköt.
Ilyen van volt és lesz is. Csak nem kötjük kívül álló orrára.
Nem okirat hamisítás a fals törzskönyv.Csak és kizárólag az elismerteknél az jelenleg. Mert az most okiratnak számít. Amelyik fajtánál DNS -el vannak a kutyák nyilvántartva, ott már nem nagyon lehet csalni. Csak éppen ezzel a lehetőséggel nem sok fajta él.
Mostanában pedig már a törzskönyvvel chip jár. Egy másik kutyának a törzskönyvét igen nehéz lenne a chippel átruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!