Most veszünk egy Biewer Yorkit de szinte semmit nem tudok róla semmit kérlek mondanátok valamit róla?
Figyelt kérdés
Igazából próbáltam keresgélni google-n de nem találtam semmit :(2013. aug. 24. 10:41
1/7 anonim válasza:
Ne a fajtára keresgélj rá, mert ez egy "nem hivatalos" változata a yorkinak. Ha a kutyanevelésről akarsz olvasni, azt írd be hogy "kutyanevelés" és így tovább.
2/7 anonim válasza:
Pont így kell kutyát vállalni.... :/
Jan Fennell: Kutyapszichológia
3/7 anonim válasza:
Gratulálok.
Vesztek egy kutyát, de semmit nem tudtok róla.
Amúgy nem hivatalos fajta, szerintem olyan lehet, mint a sima padlócirkáló yorki.
5/7 anonim válasza:
Én meg veszek egy Audit, semmit nem tudok róla vezetni sem tudok. Nem lehet, hogy előbb meg kéne tanulni??? Minek veszel meg valamit, ha semmit nem tudsz róla??
6/7 anonim válasza:
Ha semmit nem tudsz róla, akkor honnan tudod, hogy neked kell ilyen?
7/7 anonim válasza:
És az ilyen vásárlókat tudják átverni legkönnyebben a szaporítók,akik semmit nem tudnak a venni kívánt fajtáról.Az ilyen vevőket meg tudják vezetni a pár tízezer forintos,papírok nélküli("törzskönyv nélkül 20 ezer,törzskönyvvel 50 ezer")sokszor keverék és/vagy beteg,idegrendszeri problémás kutyákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!