Hogy lehet az, hogy mióta kutyát sétáltatok, olyan emberek köszönnek rám, akiket nem is ismerek?
Egészen meglepő. Bár nem bánom, mert vannak köztük helyes ellenkező neműek is. :D
Ha pedig valakivel összeismerkedek, sokszor úgy köszön el, hogy "sziasztok".
Ezek a kutyás lét velejárói? :D
Ha kutyásak köszönnek rád ,akkor nem meglepő:D Sokkal szimpatikusabb nekem is az olyan fiú(ha az vagy:D), aki kutyát sétáltat, nem tudom megmagyarázni miért:D
14/L (kutyátlan)
Errefele nincsen sok kutyás, általában nem kutyások.
Lány vagyok. :D
Egyfajta "külön" közösségnek számítunk mi kutyások.Ez olyan mint amikor autót veszel,egyéni kultúrája van,könnyebben indul 1-1 beszélgetés,mert van hasonló érdeklődés és a hasonló hasonlót vonz.
A macskás emberek visszahúzódóbbak,bizalmatlanabbak,érzékenyek,de a kutyások nyitottak,érdeklődők és barátságosak.Felszabadultabban tudunk ismerkedni és társalogni,mert a közös "barát" is olyan.Olyanok vagyunk mint az ebeink! :D Ha nem vagy olyan,majd leszel mert rádragasztjuk! :D
Igen, ezt én is érzem, mikor jönnek szembe kutyával és összemosolygunk. :D "Egy klubba tartozunk, haver."
Úgy örülök, hogy beléptem ebbe a közösségbe, még egyikben sem éreztem ilyen otthonosan magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!