Melyik a jobb száraztáp?
Az általad felsoroltak közül a legjobb a Totw,és nem is magas a fehérjetartalma. Az earthbornból a gabonamentes jó, az első szerintem felejtős,utolsót meg kell nézni.
A fontos:(szerintem ne legyen benne gabona, max rizs),az sem a legtöbb-mert trükköznek is -szétszedik több részre a gabonát.A hústartalom a lényeg: húsliszt, dehidratált HÚS legyen benne, ne állati melléktermék, állati származék vagy fehérjekivonat.(a fehérje ne növényi, hanem állati legyen). Tilos a cukor-se répa, se más formában. Színezék,E-k nagy része, tartósítószer sem. Vitaminok is inkább természetes anyagból, ne mesterségesből-bár sok mindent nem lehet a szárazba így beletenni.
Nekünk border collienk van, neki is elég érzékeny a gyomra, de kis korától pl orijen puppy-t, majd orijen adult-ot ill acana pacificát kapott-kap,de neki semmi gondja a magas fehérjével.(azok igazán a legmagasabb fehérjéjű tápok)Igaz, kap hozzá kefírt is, néha csontos húst.
Ha igazán ügyelni akarsz a táplálásra, akkor a legjobb a nyers etetés-BARF vagy prey,akkor szabályozhatod, mikor mit kap, sokkal jobb,mint a száraztáp. Viszont ott nagyon ügyelni kell az arányokra (pl Ca-P arány nem mindegy), vitaminpótlásra!!
Bocsi, összetévesztettem egy másik táppal az elsőt. Most megnéztem a precision-t, nagyon szimpi az összetétele,az is jó lenne neki!!
Mindenképpen kölyöktáp,de a totw is azt hiszem olyan, hogy minden életkorban adható, csak az adagolás eltérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!