Ti mit csináltok a kutya kakival?
Figyelt kérdés
hova dobjátok ?2013. aug. 23. 11:07
11/17 anonim válasza:
hát a hasmenős kakira még én sem találtam megoldást, szerencsére ez elég ritkán fordul elő, de persze ha mégis akkor az fényes nappal, legutóbb a kerületi rendelőintézet kapujába, próbáltam összeszedni de lehetetlen volt sajnos, égett is a fejem rendesen :D
12/17 anonim válasza:
Felveszem és szétkenem azoknak a kutyásoknak a bejárati ajtaján (különösen a kilincsen), akik nem szedik össze a kutyájuk után.
14/17 Imola Ágnes válasza:
A híg székletet letakarom földdel, homokkal, száraz levéllel, fűvel, papírzsepivel, és úgy könnyebben felszedhető:)
15/17 énvagyokhe válasza:
egy lapátra helyezem,és olyan messzire hajítom amennyire csak birom,de minél magasabbra ,közben futok hogy rám ne essen véletlenül
16/17 anonim válasza:
Ha kicsi és csak tápot kap,a stressztöl nemlehet iyen mértékü hasmenése.ott vagy jutalomfalat dugiban van a háttérben,vagy feleszik valamit a földröl,de lehet érdemes lenne dokihoz vinni.Nálunk is tápot esznek csak,de egy kis konzerv vagy házikoszt simán bezavarhat.
17/17 Szilvi & Argos válasza:
Ha nem teljesen folyékony, de nagyon híg, akkor a nagyját a nagyját felszedtem, a maradékot meg letakartam.
Amikor fosott szó szerint vmi miatt, akkor azt csak letakartam.
Most táp+hús kombinációval tökéletes, csak felkapom és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!