Lehetséges hogy süket a kutyánk?
Még csak 7 hetes.Amikor a nevén szólítjuk nem csinál semmit,még a fülét se mozdítja meg.Néha-néha odajön amikor leguggolunk és mondjuk hogy"gyere ide,de lehet hogy csak azért jön hozzánk mert guggolunk.
Viszont a zajokra fel figyel.Pl:Feküdt a fűben és én meg lepattintottam a labdát jó erősen a betonra.De az más kérdés,hogy a mozgás miatt figyelt-e fel.(Mert pont felém nézett.
Szóval a nevére egyáltalán nem reagál pedig mindennap mondjuk neki vagy 100-szor
attól mert a nevére még nem reagál -vajon mióta van nálatok egy 7 hetes kölyök?- még nem jelenti azt hogy süket lenne. egyszerűen nem tudja még hogy mit jelent az ha a nevén szólítod ennyi.
ő még kicsi, sokkal inkább figyel a testbeszédre mint a hangokra. de ha nagyon aggódsz akkor a legegyszerűbb ha elviszed orvoshoz aki megvizsgálja szakszerűen.
Csak a nagyobb hangokra figyel fel.
Egyébként elég sokat alszik,ez jelent valami,játszik egy kicsit,eszik iszik,alszik egy órát,és így tovább
valószínű azért mert már hozzászokott az ilyesmihez hogy ilyen olyan zajok veszik körül, plusz lehet a jelleme is egy kicsit flegmatikus...
az én kutyám nem vesz részt abban ha a környék kutyái rázendítenek, fel sem szokott nézni, akkor most ő is süket?
a másik 7 hetes kutyánál teljesen normális ez a napirend! nah persze ha nem egy szapitól szerezted volna be a kutyádat akkor talán még tudnád is ezt és nem itt aggódnád betegre magadat hogy a kutyád süket vagy hogy kölyök létére eszik iszik játszik alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!