Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem túlzás egy kicsit, ha...

Nem túlzás egy kicsit, ha valaki nyalatja a száját a kutyával?

Figyelt kérdés
Sok embert látok hogy szándékosan nyalatja a száját a kutyájával mind a TV be, mind az ismerőseim. Nem túlzás ez egy kicsit? Úgy értem, szeretem a kutyám, de a kutya kiszokta nyalni a se..ét miután elvégezte a dolgát, meg mindent megnyal, megeszik. És akkor vannak, akik a saját szájukat nyalatják. Nem egézségtelen ez egy kicsit?
2009. okt. 29. 19:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az arcomra szokott puszit adni.... engem nem zavar.

Nem tartom koszosnak a kutyámat, tisztább mint némelyik ember! XD

2009. okt. 30. 14:15
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Az én kutyám sem koszos, de akkor is nyalja a hátsóját. Mindegy... Ti dolgotok mi remekül megvagyunk enélkül is.
2009. okt. 30. 14:16
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Ne haragudjatok de aki iszik akár csak dobozos sört vagy kólát annak ne járjon a szája. Gondolkodni kéne hogy néhány élelmiszerrel vagy azok csomagolásával milyen irdatlan mennyiségű kórokozót viszünk a szervezetünkbe. És baj ha a saját kutyátok nyalogat???
2009. okt. 30. 18:07
 14/20 A kérdező kommentje:

10-30 12:19!

Ismeröseim nem a szájuk szélét nyalatjásk... Konkrétan csücsörítenek és (:S) a nyelvüket kidugják, és azt nyalatják... Komolyan, mintha smárolnának a kutyával... Fúúúj...:S

2009. nov. 2. 07:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez magánügy.
2010. márc. 11. 15:57
 16/20 anonim ***** válasza:
A kolához szerintem senki nem dörgöli a fenekét, ellenben a kutya kinyalja a sajátját. Vagy csak az enyém csinálja (tüzelésről nem is beszélve)? Biztos valami mutáns mindegyik... Nem undorodom tőlük, csak nem hiszem hogy szép látvány és erre szüksége lenne a kutyáimnak.
2010. márc. 11. 16:01
 17/20 anonim válasza:
Igen, szerintem is túlzás. A kezemet nyalhatja csak, de utána kezet mosok. Nekem ne nyalodassa se a szájamat, se az arcomat. Imádom őt, de ő egy kutya és kutyaként is kell kezelni. Nincs smár.
2010. márc. 11. 18:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Én megengedem nekik, és még élek. Persze nem a nyelvemet, csak az arcomat én pedig puszit adok a buksijukra. Szerintem ez mindeninek a saját dolga. Akit idegesít, ne nézze, ennyi. Felesleges ezen parázni. Ennyi erővel azt sem tudod elkerülni hogy símogatás után a szádhoz érsz, vagy bemész a házba, megfogod a kilincset még kézmosás előtt, stb... A kutyát meg a lehető legtisztábban kell tartani és kész. Aki egész életében mindent csak kesztyűben fog meg, na az betegszik meg még a déli széltől is....
2010. márc. 11. 19:34
 19/20 zsuzsabazsa ***** válasza:
Az embereknél a franciázás is van olyan gusztustalan, mint ez.
2012. febr. 24. 17:50
 20/20 anonim ***** válasza:
A kérdésnek nem sok köze van a szexhez :-)
2012. febr. 24. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!