3 hónapos németjuhász kiskutyám naponta kb 0,8 - 1,2 liter vizet megiszik. Eszik tápot is, illetve maradékot. Ez nem sok?
Köszönöm :)
Azt hittem még, hogy kicsi, nem lehet adni neki ilyeneket
De lehet nyugodtan:-)
A következő kutyusomat ahogy hozzám kerűl biztosan BARF szerint fogom etetni.
:D
Ma vettem tápot neki, brit care nem volt, csak brit premium abból vettem juniort, illetve vettem darált marhahúst :) köszönöm a segítséget!
Majd figyelem, mennyit fog inni, arra gyanakodtam, nem-e cukorbeteg.
Nem hiszem hogy cukorbeteg lenne:-)
Nagyon meleg volt mostanában ők is többet ittak. Ha tanácsolhatok valamit Britet inkább rendeld nettőr. Sokkal kedvezőbb áron kapod mint boltban. Én innen szoktam [link]
Jónak a Brit is jó (én 2 éve etetek azzal az egyiknél,a másiknál Brit Care-rel) arra figyelj hogy fokozatosan szoktasd hozzá,és ha bevált a Brit,akkor ne csapongjatok más márkára,mert hasmenést okozhat.
Szerintem a maradéktól ivott ennyit,mert meglehetősen sós,fűszeres volt.Ha azt elhagyjátok az ivás is normalizálódik.Nyilván a meleg is közrejátszott,de már meleg sincs annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!