Mit tudnék csinálni?! Nagyon kétségbe vagyok esve, egyedül vagyok itthon és a nagytestű (kb. mint egy németjuhász) kutyánk rámászott a palotapincsinkre.
Pff, jófej állatorvosotok van, le akar húzni benneteket, hogy még az ultrahang árát is bezsebelhesse. Csak egy hónap múlva a pincsi már úgy fog kinézni, mintha felfújták volna és szenvedni fog, nem kicsit, mert a nagytestű kölykök túl nagyok a hasában, szét fogják feszíteni a testét, főleg ha lesznek vagy 6-8-an.
Kerek-perec mondjátok meg, hogy ivartalanítani akarjátok, ha meg nem vállalja, akkor vigyétek el egy másik dokihoz. Hidd el, az ivartalanítás a legjobb megoldás, mert akkor nem fog többé ilyen "baleset" történni.
Tökéletesen egyetértek az utolsóval, ugyanezt akartam írni. 1 hónap múlva már komoly gondok lehetnek.
Keress egy másik állatorvost, mondd el neki, hogy mi történt, és hogy nem akarsz várni, hanem most akarod ivartalaníttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!