Mit tegyek ha pár napja hasmenése van a kiskutyámnak, és már a hasmenése vége olyan mintha lenne benne pár vércsepp is?
Volt hogy csak száraztápot kapott de nem használt.
Most péppé zúzott csirkenyakat kap rizzsel, remélem használ!
Szia!
Mennyi idős a kutyus? Oltásai meg vannak? A hasmenés nagyon veszélyes lehet, súlyos kiszáradáshoz is vezethet. A véres hasmenés többek közt a parvo tünete is lehet. Ez a betegség kimondottam veszélyes, főleg a kiskutyákra. Sajnos az én kis kutyám is ebben pusztult el. Menhelyről hoztam és már beteg volt mikor hozzánk került, hiába hordtam 6 napig infúzióra a hetedik napon elpusztult. :( Minél előbb vidd el orvoshoz a kutyust, ezzel nem szabad játszani! Véres széklet lehet még akkor is ha csontot adtál neki vagy lenyelt valami olyasmit ami kiszúrhatta a belét. Ez is életveszélyes! Sürgősen vidd orvoshoz!
Szia!
Súlyos féregfertőzés is járhat véres széklettel.
Nincs féreg a székletben, de hasmenés igen.
Vidd dokihoz.
köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintem elvisszük holnap dokihoz!azért nem gondoltam hogy nagy a baj, mert nagyon nagy étvággyal eszik és nagyon vidám jókedvű, mozgékony kutyus!
a véres széklet nem játék!
Nem szabad vele egy napot sem várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!