Nektek is szokott ( sokat ) pukizni a kutyátok?
Az enyém sosem pukizik, viszont rendszeresen büfög, kifejezetten hangosakat.
Az emberek először nem is értik, csak kapkodják a fejüket, hogy mi ez a hang. :)
Mikor hoztátok el? Ha nem olyan régóta,akkor előfordul, hogy a gyomra nem állt még át-ott azt kaptak kaját gondolom, ami épp akadt- ill a bordereknek lehet érzékenyebb(mienk az..)
Ha pár hét múltán sincs változás, akkor váltás, de nagyon fokozatosan- min 2 hét!
Szokott bizony, még a macska is. Egyik büdösebbet, mint a másik. :D Komolyan mondom, páromat lekörözik még akkor is ha ő babot zabálna éjjel-nappal. :D :D
Azt is megfigyeltem, hogy más a szaga ha mást evett előtte. Szóval hacsak nem minden nap 10X csinálja, akkor "nem gáz". :D
Ja, amúgy még annyit, hogy az én kutyám néha este fingik jó hangosan és elnyújtva, aztán megszagolja a hátsóját és elmegy. XD Vagy valamikor hangosan fingik és cukizva szétdobja magát és néz ránk. :D
De volt már olyan is, mint a 9. válaszolónál. Nos... igazi fiú kutya. :D XD
9-es jót nevettem. :D
Nálunk ez fordítva működött. Mikor gyerekek voltunk, és a nagyszülőknél aludtunk, papám amikor pukizott mindig rászólt hangosan a kutyára "Black!!!" :D Hogy azt higyjük ő volt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!