Miért van az h a kutya az okosabb?
A macska visszajön? Max enni, másért sose!
Az én kutyámat meg kirakhatnám bárho, mert ha szeretném se szökne el....
Kezd sok lenni már a macskások provokációja!
mert mind2 más. a kutya emberhez kötődik. a macska területhez. Az egyik falkában vadászik, a másik magányos vadász. Ebből kiindulva a kutya szeretne megfelelni szerettének, a macska is kötődhet emberhez (sőt a mi macskánk nagyon is) de más.
Erre van egy "mondás":
Kutya gondolja: enni ad, szeretetet ad, törődik velem... bizonyára ő az isten
Macska gondolja: enni ad, szeretetet ad, törődik velem... bizonyára én vagyok az isten
tényleg így gondolják de ők sem rosszak
Nem okosabbak a kutyák, csak másképp használják az agyukat, ezért ilyen betanítás szempontjából a kutyák előnyben vannak.
Amúgy az előző jól írja, ez az egész az életmódjukra, vadász technikájukra vezethető vissza, és hogy eddig milyen módon voltak sikeresek az evolúcióban.
Intelligenciában nincs közöttük különbség, csak más a gondolkodásmódjuk. Szóval nem ezen múlik a dolog.
A csimpánz pl. sokkal intelligensebb a kutyánál és a macskánál, mégsem lehet felnőtt, ivaros példányt ember mellett tartani, mert megtámadja, megöli az embert. Hiába nőtt fel az ember mellett, egyszerűen ivaréréskor megbolondulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!