Szeretnék egy boxer kölyköt mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy boxer kutyust kertes családi házban lenne foglalkoznék is vele minden nap melyik lenne jobb választás a szuka vagy a kan? a kert szempontjából? vagy inkább nevelés kérdése? lenne egy ismerős akitől venném törzskönyv nélkül farokvágással,chipezve oltva féregtelenítve. mennyiért lenne korrekt az ára?2013. aug. 18. 21:27
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó nagyon képben vagy ki mondta hogy nem foglalkoznék vele fele amit ide írtál valótlan ! leülhetsz 1-es!
2013. aug. 19. 10:32
12/14 anonim válasza:
Mi a kennel neve a tenyésztőnek? Kérdezd meg az ismerősöd.
13/14 anonim válasza:
Ha értenél hozzá,akkor tudnád hogy a kert minimális szempont a kutyáknál,mivel nem a kertben mozgatja le saját magát,hanem a gazda mozgatja le a sétánál.Ami ugye kerten kívül történik.
A farokvágás ismételten tilos,tehát nyilván jó helyről hoznád a kutyát,plusz még egy árva 5500 ft-os törzskönyv sincs hozzá,ami ismét csak megerősíti a gyanút,hogy mezei szaporítóról beszélünk,nem tenyésztőről.
Esetleg még 6 hetesen is odaadná,hogy még kevesebb baja legyen a kedves "tenyésztőnek" a kutyával...??
A kutyákról sem tudsz nagyon semmit,nemhogy a boxerről.Ülj le,osztályozhatatlan van,nemhogy egyes ;)
14/14 anonim válasza:
Most akkor elárulom, hogy az én kutyám aranykoszorús mestertenyésztőtől van, és először nem kértem a törzskönyvet! Aztán egy hét múlva meggondoltam magam, és mégis kértem. Jó várni kellett még, de ugyanaz a kutya, keverékből hirtelen fajtatiszta, győztes szülők kölke lett.... szoval igenis a tenyésztők között előfordul, hogy nem tk-zik le alapból mindegyik kölyköt! Néznétek nagyot, ha megmondanám, melyik kennel az! Rendszeres kiállítási látogató. Ismert és híres tenyésztő! És ilyet többet tudok mondani, más fajtánál is! Bizony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!