Shih-Tzu kiskutya kiskutya csak bentre? (bővebben lent)
Shih-Tzu kiskutyát szeretnék, az elején csak bentre akartam, de megfordult a fejemben hogy lehetne kinti-benti ..reggel 7-8-tól olyan 14-ig kint (persze ha van otthon valaki bemehet) és úgy 14óra körül amikor hazaérek még kint vagyok vele aztán bent, éjszaka is bent. (nyilván ezen kívül sétáltatom is!)
Télen vagy nagyon hidegben más a helyzet, természetesen akkor bent marad, de amíg jó(jobb) idő van nem lehetne így kint???
Köszönöm előre! :)
Az enyém akár lehetne kinti-benti is, mégse használja ki a lehetőséget.:) Csak akkor van kint ha én is, különben 5 perc alatt megunja, és jön be hozzám. Ha napon van, 5 perc alatt olyan melege lesz, hogy bokáig ér a nyelve, ha pedig hideg van, akkor még a pisilésről is úgy fut be, mint akit kergetnek.
Gazdis ragaszkodó fajta nagyon, szóval ne erőltesd a kintlétét. Meg hát a bundájával is van meló, ha mégis nekiáll dagonyázni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!