Az baj ha a felnőtt kutyámnak kölyökkutyáknak való tápot adok?
Nem azért nem akarja megenni,mert nagyok a szemek,hanem mert szimplán válogat.
Amúgy ha a kutyádnak megfelelő testmérethez választasz felnőtt tápot, (S-M-L-Giant) akkor a tápszem mérete is ehhez igazodik.
A kölyök tápokban általában több "cucc" van,ami esetleg túl sok a kutyának és gondot okozhat.
Meg persze egy jó minőségű kutyatáp (felnőtt) nem okozhat problémát.
szerintem neten nézd meg, hogy egy felnőtt kutyának a tápján milyen értékek vannak és a kisebb kutyának, valamelyikben több fehérje lesz (már akkor ha nem a bolti tápokat veszed hanem a minőségit) ja a kicsiben több a fehérje akkor is adhatsz neki csak kevesebbet
na meg hát ne csak tápon éljen, én úgy szoktam, hogy reggel tápot kap a kutyusom délután pedig valami rendes kaját
a táp is rendes kaja,esetleg próbáld meg rizs+ hússal etetni néha napján.Vagy vmi prémium tápot,ha kistestű a kutyus,akkor nagyon gazdaságos tud lenni.
Brit,Brit Care,Acana...ezek között nézz szét.ezekből jóval kevesebbet kell adni,mert nagyon jó tápok,így tovább kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!