Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle vagy Angol cocker spániel?

Beagle vagy Angol cocker spániel?

Figyelt kérdés

Kertben lenne a helye. Akkor inkább melyiket válasszam?

(tudom,hogy volt már ugyan ilyen kérdés,ezért elnézést kérek)

2009. okt. 28. 16:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
67%

Én Spánielt mondanék, főleg ha kint lesz tartva. Tévhit, hogy nagyos sok munka van a Spanci szőrével. A füle belső részéről el eltávolítani a szőrt, hogy jobban szellőzzön, a szőrét rövidre lehet nyírni, otthon is meg lehet csinálni, nem kell kozmetikába vinni. Ennyi az egész, nem nagy szám.

A Beagle szerintem nagyon bátor döntés lenne első kutyának. Kemény kézzel, következetesen kell nevelni, egy Spániel engedékenyebb, nem olyan önfejű fajta.

2009. okt. 29. 07:26
 22/30 anonim ***** válasza:
31%
kintre kérlek, ne spánielt vegyél. Ráadásul mi értelme egy hosszú szőrű kutyának, ha rövidre nyírod a szőrét?... vegyél egy nagyobb testű, rövid szőrű kutyát, pl. labradort, vagy bármilyen keveréket...
2009. okt. 29. 10:12
 23/30 anonim ***** válasza:
68%
Spániel!!!A Beagle egy kisebb iszonyat!!!
2009. okt. 29. 14:55
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Én a spánielt ajánlom.
2009. okt. 30. 14:03
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

szia szerintem spánielt nekem is spánielem van könyen tanul és nagyon ragaszkodo és sosem szököt ki

a beagle "csavargos" kutya és látam h bármilyen nagy keritésböl ki tud szökni.

2009. okt. 31. 22:34
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!!!

Már jobban hajlok a spániel felé:) nem merek belevágni a beagle tartásba:S

2009. nov. 1. 11:53
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Spániel!!!Spániel!!!Spániel!!!Spániel!!!Spániel!!!

Csak Spánielt abból is a legjobb az Angol Cocker nekem is olyan van nagyon jól viselkedik és ragszkodó rászól az ember és már ül is mint a kiskatona!!!

2010. máj. 8. 09:21
 28/30 anonim ***** válasza:

acs :)))

hajrá kokiii ^^

2010. jún. 26. 00:29
 29/30 anonim ***** válasza:
Spániel ! ! ! Nekem is Spánielem van, nagyon jól tud vadászni és azok az ártatlan szemek neki, akár egy falatka hamit is ki tud csalni vele. Nagyon édik mind kiskorukban és nagykorukban. Szívből ajánlom az Angol Cocker Spánielt ! ! !
2010. nov. 2. 20:47
 30/30 anonim ***** válasza:
szia! az én spánielem is a kertben vannak : / nekem van ilyen kérdésem h mit mondjak a szüleimnek vagy hogy vegyem rá őket h bejöhessenek szerintem akkor tényleg beagle mert neki a szőre nem is hosszú a spánielnek meg tényleg ápolni kell de én mindennap kimegyek hozzájuk és megfésülömőket és szoktuk is vinni kozmetikushoz is:D
2010. nov. 6. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!