Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért visz haza állatot, aki...

Miért visz haza állatot, aki nem tud róla élete végéig maradéktalanul gondoskodni?

Figyelt kérdés
Sokan megveszik a kiskutyát, vagy más állatot, és 2-3 év múlva "családi okok" miatt elajándékozzák (nák). Egy gyerekkel is ezt tennék? Pár év múlva útba lenne, és családi okok miatt a gyereket is oda ajándékoznák? Jó, tudom, hogy egy gyereke más mint egy kutyus, nyilván, de példaként hoztam fel. Milyen emberek az ilyenek? Nem tudom minek kéne történnie, hogy a kiskutyámtól megváljak, de ha a szemükbe nézek, akkor sosem tudnék ilyet tenni, látom, hogy ők megbíznak bennem és csak rám számíthatnak, hát akkor hogy csaphatnám be őket? Az állat minket sosem hagyna cserben, csak erre gondoljon a sok elajándékozó!!!
2009. okt. 28. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mélységesen egyetértek veled! El nem tudom képzelni, hogy valaha lemondjak a kutyáimról. Sajnos sok ember nem fogja fel, hogy az állat(legyen az kutya,macska, hörcsög,ló stb) felelősséggel jár, és nem plüssállatokról van szó, hanem élőlényekről.
2009. okt. 28. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeritem sokan nem gondolják végig rendesen minden lehetőséget belekalkulálva. Csak az lebeg a szemük elött, hogy kell a kutya. Aztán mikor megtörténik a véletlen, nincs jobb ötletük.
2009. okt. 28. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokan pont azért ajándékozzák el, mert jön a gyerek és akkor úristen sterilizálva kell tartani. Vagy csak rájöttek hogy a kutya el van kényeztetve mert nem nevelték meg és a gyereket is megharapná, és akkor inkább repül... Vagy nem olyan lett mint amilyennek elképzelték, nem tudják megnevelni, beteg, stb...
2009. okt. 28. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
mert nem járnak utána, mivel jár a kutyatartás. Ha már megvették, akkor jönnek rá, hogy "ja hát ezt le kell vinni.. ja hát ez bepisil ám és ilyen hangosan ugat?"... nagyon gáz.. A házunkban pont pár hete történt meg, 1 hétig bírták a 6(!) hetesen elhozott kutyussal, aztán továbbadták. Szegény kutya, nem szocializálódott rendesen, azt sem tudja hol él most akkor, teljesen összezavarodhatott. Nem tudom mi lesz vele, ha felnő. Ha felnő...
2009. okt. 28. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ostobaság vagy felelőtlenség miatt.
2009. okt. 28. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

20:33-as

Jobb a kutyusnak, talán most normális emberek közé kerül, még kicsi megszokhatja.

Nekem 2 van, ezért írtam minden többes számban, sok időt elvesznek, de nem bánom, ők is hozzám tartoznak most már 3. éve!

2009. okt. 29. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!