Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt a nagy hőelváltozást a...

Ezt a nagy hőelváltozást a kutyák is megérzik?

Figyelt kérdés
Ugye mostanában olyan idő van hogy egyszer 38 fok aztán meg lemegy 20-25-re. Nekem ilyenkor fáj a fejem, fáradtabb vagyok stb...Kutyáknál ez hogy van? Milyen tünetei vannak?
2013. aug. 14. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Emberrbe is kutyába is van amelyik érzékenyebb rá valemlyik nem. Nekem az egyik ilyenkor kicsit be van lassulva nem igazán lehet vele se tanulni se engedelmesezni mert kicsit szét van esve. A másiknak semmi baja.. gondolom ez is változó kutyánként.
2013. aug. 14. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. És van még egy kérdésem. Hogy amikor volt a nagy meleg akkor elkezdett vakarózni és nagyon büdös lett mert sokat nyalogatta magát (olyan szaga van mint egy ilyen sokáig otthagyott vizes rongynak). Az a meleg miatt van vagy valami betegség?
2013. aug. 14. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A miénknek is ázott kutya szaga van, mert minden tócsába belemászik amit talál, belelép a tálkájába. Meg van zizzenve mióta ilyen idő van, hol pörög és nem fog szót, máskor meg kidől és alszik.
2013. aug. 14. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Az enyém nem csinál ilyeneket, de sokat nyalja magát. Attól is lehet ilyen szaga, mert sokat nyalja magát mindenhol?
2013. aug. 14. 19:11
 5/5 anonim válasza:
Szerintem csak nyálszaga van, azért ilyen büdös. Mint egy ázott rongy. Ha a bőrének semmi baja nincs (nem rühes), akkor más baja nem lehet. Talán egy fürdő vagy fésülés segítene neki.
2013. aug. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!