Melyik kennelben van ilyesmi szinü németjhuász?
Arra gondolok,hogy kevés benne a fekete,a vörös szin dominál elsősorban.Megnéztem a kenneleket,de nem nagyon láttam ilyesmit.A kölyköknél mennyi idősen lehet eldönteni,hogy milyen lesz nagyjából a szine?Előre is köszönöm!:)
Ez a kutya inkább vörös-ordas.Bár nagyon nem tud egy fotó színt visszaadni teljesen. A képen lévő kutyának kevés a fekete a nyergen. Csak ilyen színre tenyészteni nem szoktak.
A kölyökszőr levedlése után már meg lehet állapítani a felnőttkori színt.
Nekem is a vöröses németjuhászok tetszenek, az enyém is az volt, a Milesevac kennelből származott az apja.
http://www.youtube.com/watch?v=7c6ujuaweDQ
A "szép" nálad mit jelent? Mert nekem pl egy munkavonalú kutya is szép. Viszont kiállításon labdába sem rúg.
keresd fel a németjuhászkutya.lap.hu oldalt és nézegess a tenyésztőknél.
Az utolsó válaszolónak igaza van. Ott megtalálsz pár ismert kennelt és nézelődhetsz a kutyák között. De a tenyésztőtől is függ. Van, amelyik sokat jár kiállitásokra és a legjobb akar lenni, kiállitásokra tenyészti a kutyáit, van amelyik csak beszerez egy jó tenyészpárt és a kereslet alapján szaporitja őket. Egyik fajta tenyésztőt sem lehet lebecsülni, bár az első kategóriába tartozó emberek kutyái sokkal mutatósabbak és a csipőjük sem az eredeti.
A szinnel kapcsolatban : Az is döntő, milyenek a felmenői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!