A kutyám foga mozog (kép)?
A kutyám 9 és fél éves és az egyik alsó foga mozog.
Amúgy szép fogai vannak,csak kicsit keszekusza.
Attól még tud majd enni rendesem?
Mkt eszik,csak félek,hogy baj lesz.
Sicu és mopsz keverék,,
Milyen jopofa, nem lattam meg sicu-mopsz kevereket.
Amugy sajnos idovel a kutyaknak is kihull a foguk, mint az idosebb embereknek.
Egy fog hija miatt persze hogy fog tudni enni, de majd ha mar nagyon idos lesz (az meg messze van, 6-7 ev) es tobb foga hianyzik majd, akkor puha tapot adsz majd neki, vagy fozol.
Két hete voltunk dokinál ,mert toklász ment a lábába. A fogait is nézte és azt mondta nagyon szépek.
Akkor még nem mozgott neki,de most azóta nem lett semmi fogkő vagy ilyesmi.
Az a baj,hogy kicsit a másik mellette levő foga is mozog :(
Nem érte valami kisebb baleset? Nekiszaladt valaminek, valaki véletlenül megrúgta...? Attól is mozoghat neki.
Pedig előbb-utóbb el kell vinned (minél előbb), de addig is adj neki valami puhább kaját (pl. kockázott párizsi),de NE pépeset (begyűlhet a fog mellé).
Holnap viszem dokihoz.Meg beszéltem a dokival telón és mondtam neki,hogy majd fizetek amikor meg kapom a pénzt. Végül is régebb óta ismer minket és tudja,hogy nem csapnám be.
Nem emlékszem,hogy neki szaladt volna valaminek,de nincs kizárva,mert mikor lemegyünk előfordul hogy neki szalad egy villany oszlopnak.
Holnap többet tudok meg és leírom mi van a fogával.
Köszi a válaszokat mindenkit felpontozok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!