Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 4 éves németjuhászom,...

Barcziné I. Annamári kérdése:

Van egy 4 éves németjuhászom, a háta egy részén és mindkét combján hiányzik a szőr (lerágta) és folyton a csupasz bőrét nyalogatja. Mitől lehet ez? Mit csináljak, hogy meggyógyuljon?

Figyelt kérdés
Bolha nem lehet,mert a másik két kutyámnak semmi baja!
2013. aug. 11. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm kuvasza ugyan ezt csinálta. Csirke-allergiája volt. Ebből kiindulva lehet, hogy valamire allergiás a kutyád.
2013. aug. 11. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Netán orvoshoz vinnéd?
2013. aug. 11. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Esetleg vidd el orvoshoz! Úgy látszik, hogy egyre kevesebbeknek jut ez az opció eszébe... :/
2013. aug. 11. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Állatorvos??
2013. aug. 11. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószinűleg allergiás, nállunk is ez volt csireke allergia. Vidd le dokihoz, és válts tápot, olyat keress ami nem tartalmaz csirkét. Egyáltalán nem kaphat semmit amiben csirke van, juti falatot sem, soha.
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Persze,mert itt kérdezgetni ingyen van.

A leírt tünetek sok mindentől lehetnek,senki sem fogja látatlanban diagnosztizálni.

7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,a segítséget de nem kioktatást kértem!Az állatorvost csak hétfőn tudom kihívni,gondoltam addig is segítenék rajta!Örülök,hogy így tudnak emberek egyből ítélkezni csak azért mert "ingyen van"!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 11. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!