Gyógyszerészemtől tudom, hogy Seduxen 5mg tabletta adható a kutyusoknak altatás céljából. Ő nem tudta megmondani a pontos dózist. Kérdésem: egy tacskónak mekkora dózisra, hány tablettára van szüksége?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 22:14
11/14 anonim válasza:
Szomszédom kb. 5 kilós keverékének nyolcad seduxent lehetett adni, (állatorvossal egyeztetett!) sajnos minden kozmetika előtt muszáj lenyugtatózza mert képtelenség máshogy nyírni. Ez csak azért bajos, mert 8-ba törni egy gyógyszert nem egyszerű. Amúgy tényleg kevés humán gyógyszert lehet kutyának adni, de a Seduxen ez alól kivétel, ne kérdezd miért, már nem tudom. De bármilyen gyógyszert adsz a kutyának, kötelezően kérdezd meg az állatorvosod, a legjobb ha ő ajánl valamit, és vidd a kutyát is, mert a kutya PONTOS súlyához mérten kell az adagolást megmondja, ahhoz meg ugye le kell mérje a kutyát.
12/14 anonim válasza:
Amúgy én, még mielőtt begyógyszerezném a kutyát, megpróbálnám felrakni egy magasabb asztalra, és ott nyírni. Figyeld meg, a legtöbb kutyát ha felrakják pl. az orvosnál vagy a kozmetikusnál az asztalra, egyből megilletődik egy kicsit.
13/14 anonim válasza:
Nyolcadolni úgy lehet, hogy 4 részre töröd és az egyik negyedet porrá őrlöd, a port pedig egy késsel két egyenlő részre osztod.
14/14 Valletta válasza:
Nincs jó tapasztalata az orvosnak a sedalinnal? Pont, hogy otthon is szuperül tudod kontrollálni, hogy mennyire legyen tőle kába a kutya, kb. 3000 Ft és egy pár évig elég lesz, ha évente kétszer nyírod. És nem okozhatsz vele semmi, de semmi kárt, nem úgy, mint a Seduxennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!