Dobermann vagy egy Kuvasz erősebb?
Szóval közelharcban a dobermannom lenyomná a szomszéd kuvaszt?
Kan mindkét fajta..
A dobisat nem találtam meg, de lehet látni, hogy mennyit ér egy roti egy kau ellen. Pásztorkutyának nem ellenfél egy olyan vékonydongájú kutyafajta, mint a doberman.
ma 13:56
Ebben nagyon tévedsz. Egy tüzelő szuka még a legszelídebb kant is felpaprikázza. Ha többen mennének hozzátok, ott már egy dobi kevés lesz a több kan ellen. Nincs normális kerítésetek?
:-D
Kamugyáros. :-) Labrador-farkas hibrid. :-D Az ilyen 10 éves kamus kis hülye gyerekeket ki kéne tiltani innen. :-)
Nem tudom, hogy vagy vele, de én pl nem csípem , ha verekedésre kerül sor kutyák között. Valahogy nem vágyok sérült kutyára. A szukákat nem lehetne pl ivartalanítani? Nem lenne hívatlan vendég utána.
Az állatorvosok nagy többsége még a kutyák fajtáit sem ismeri, nem hogy ránézésre megállapítsa egy kutyáról, farkasvér van benne.Aztán lehet, az orvosod az nj-t értette farkasnak. Messziről jött embernek a dokik azt mondanak, amit akarnak:))
Ha nem ivartalanítsz, akkor egy-két doboz paprika, vagy bors sprével pár spriccni után el fog menni a vendégkutyák kedve az ottléttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!