Ha ivartalanítás után a kutya nyalja a sebét mi történhet?
Figyelt kérdés
Ma lett ivartalanítva a kutyám és a gallért nem viseli el. Nem mozdul benne és mintha kínoznák úgy vonyít....2013. aug. 9. 18:10
11/14 anonim válasza:
Bocs elküldte:-)
Szóval patentos baba felsőt 2 db-ot kb 600 ft-ért és azt cserélgette rajta.
12/14 Valletta válasza:
Mi is kötöztünk már körbe kutyát, mert a gallérral cseszegette a sebet. Fáslival körbetekertük jó vastagon. Én elhiszem Akitekinek, hogy a póló is működik, de szerintem azon keresztül még tudja rágni, ha akarja. Esetleg fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt lehet neki adni és akkor nem cseszegeti annyit, de a gallért is biztosan megszokná, ha lenne rá elég ideje.
13/14 anonim válasza:
hagyd rajta a gallért. max. 1 napig hisztizik, de aztán megszokja, és ugyanugy közlekedik benne. Az ő érdeke.
14/14 anonim válasza:
Az én kutyámnak kis korában volt sérv műtétje. Kapott gallért, és eleinte ő is nagyon sz*rul viselte. Mindig próbálta leszedni, az első két éjszaka még nem is tudott aludni benne. Ő is nyüszített, meg vonyított, de aztán megszokta. Azóta már kétszer volt rajta, mindkétszer a lába miatt (jelenleg is rajta van), és már teljesen nem zavarja. Viccelődtem is anyával, hogy a végén még meg is fogja szeretni, és majd nem engedi levenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!